2024 Ulusal Kültürel ve Turizm Tüketimi Tanıtım Faaliyetleri İnsanlara ve İnsanlara Yardımcı Olmak İçin

23 Nisan’da, 2024’te Ulusal Kültürel ve Turizm Tüketim Tanıtım faaliyetlerinin lansman töreni ve Ulusal “1 Mayıs” Kültür ve Turizm Tüketim Haftası’nın ev etkinliği Guangdong, Zhuhai’de yapıldı.

2024’te Ulusal Kültür ve Turizm Tüketim Tanıtım faaliyetleri Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklendi. “Mayıs” Uluslararası İşçi Bayramı ve diğer geleneksel tatiller ve diğer en yüksek turizm sezonunda, yeni kültürel turizm tüketiminin yeni trendini teşvik etmek için bir dizi zengin ve çeşitli tüketici faaliyetlerinden geçiyor. Sakinlerin ve turistlerin ihtiyaçları.Tüketim tanıtım faaliyetlerine ev sahipliği yaparak, tüketim ortamını optimize etmeye odaklanarak, kültürel ve turizm tüketim potansiyelini teşvik edin, kültür ve turizm tüketiminin sürekli genişlemesini teşvik edin, ekonomik ve sosyal kalkınmaya daha fazla kapsamlı faydalar sağlayın ve insanların kazanç ve mutluluk duygusunu artırın.

Ev etkinliği, bahar kültürü ve turizm tüketiminin özelliklerini vurgular, Kültürel Turizm Tema Kredi Kartı Ürün Hakları, Çin Sektör Gösterisi Projesi, Çin Seyahat Grubu “Mayıs Günü” için Tercihli Önlemler yayınladı. Turizm Hattı, Otel Konaklama Ürünleri, Sinopec Sales Co., Ltd. Alışveriş, Ücretsiz Araba Yıkama, Yol Kurtarma ve Yol Kurtarma, Huazhu Otel Grubu Yayınlanmış Üyelerin Kuponları, Gibi Tercihli Önlemlerde Kendi Kendine Sürüş Yatıtma Yatırma işlemini yayınladı. Catering kuponları, puan puanları (hediyeler) ve diğer tercihli önlemler.

Genel düzenlemeye göre, bu yılki kültürel ve turizm tüketimi tanıtım faaliyetleri Ulusal “1 Mayıs” Kültür ve Turizm Tüketim Haftası, Yaz Kültürü ve Turizm Tüketim Sezonu, Ulusal Gün Kültürü ve Turizm Tüketim Ayı, Özel Tüketim Tanıtım Faaliyetleri, Bakanlık, tüm yerler ve destek birimleri ile özel özel faaliyetler düzenleyecektir.

Back To Top