Zhongxin Sağlık | Yeni teknolojiler ve yeni çalışmalar, kronik hastalık zihniyeti olan yumurtalık kanseri hastalarının tedavisi için tedaviyi getiriyor

  China News Service, Şangay, 8 Mayıs (muhabir Chen Jing) Yumurtalık kanseri, yüksek malign derece, güçlü istila ve yüksek nüks oranı nedeniyle jinekolojik malign tümörlerde hastalığın mortalitesinde birinci sırada yer alıyor.

  ”Bugün, Çin’de ileri yumurtalık kanseri tedavisi büyük ölçüde iyileşti. Klinisyenlerin cerrahi becerileri sürekli ilerlemiştir. Moleküler biyoloji ve genomiklerin ilerlemesi genetik test, hedefli tedavi ve immünoterapiye izin vermiştir. Umut, yenilikçi klinik araştırmalar da ortaya çıkıyor. Bu hastanedeki yumurtalık kanseri hastalarının 5 yıllık sağkalım oranının%50.1’e ulaştığı ve birçok hastanın 5 veya 10 yıl boyunca yüksek kalitesi yaşadığı gösterildi.

  ”Üç yaygın jinekolojik tümör arasında, rahim ağzı kanseri insidansı en yüksektir, ancak en yüksek mortalite oranı yumurtalık kanseridir. Geniş jinekolojik tümörler arasında endometriyal kanser en iyi prognoz, ardından meme kanseri ve rahim ağzı kanserinin prognozudur. Yumurtalık kanseri en kötüsüdür.Yumurtalık kanseri hastaları olan hastaların beş yıllık sağkalım oranı, maternal tümör doktorlarının yaygın çabalarıdır.

  Bu yıl 8 Mayıs, bu yıl 12. Dünya Yumurtalık Kanseri Günü olduğu bildiriliyor.

  Profesör Zhang Guonan, Sichuan Kanser Hastanesi Jinekoloji ve Kanser Merkezi Baş Doktoru ve Çin Tıp Derneği’nin Jinekoloji ve Kanser Şubesi Başkan Yardımcısı şunları söyledi: “Klinik olarak, yumurtalık kanseri tedavisi tedavisinde tam bir yönetim oluşturdu. Yumurtalık kanseri, yönlendirme yönüdür, cerrahi temel taştır, anahtardır, PARP inhibitörü umuttur, MDT eskorttur ve her halkanın tedavisinin her bağlantısının iyi bir sonuna girmesi daha olasıdır. Tam olarak yaratın.

  Röportajda muhabir, yüksek derecede malign bir hastalık olarak, yumurtalık kanserinin belirgin tezahürünün tekrar tekrar nüksetmenin kolay olduğunu öğrendi.Tekrarlayan yumurtalık kanseri genellikle platin duyarlı nüks ve platin dirençli nüks olarak bölünebilir, platin kemoterapisinden itibaren platin direncinin nüksü daha zordur.

  Bu bağlamda, Pekin Birliği Hastanesi Jinekoloji Kanser Merkezi’nin baş doktoru Profesör Wu Ming, “Yumurtalık kanserinin moleküler özellikleri hakkındaki araştırmamızın kademeli olarak derinleşmesiyle, daha fazla klinisyen silahı ile tedavi edilmektedir. Yumurtalık kanseri, hastaların ilk ameliyat sırasında genetik testleri yapılması önerilir.

  Pekin Birliği Hastanesi Jinekoloji Kanser Merkezi’nin baş doktoru Profesör Pan Lingya şunları söyledi: “Yumurtalık kanseri dahil malign hastalıklar için, tümörlerin nüksü ve metastazı normal bir durumdur. Yumurtalık kanserinin nüksü üç seviye içerir: biyokimyasal nüks, görüntü Nüks ve görüntüleme nüks ve görüntüleme nüks ve görüntüleme. Hipertansiyon ve diyabetin yumurtalık kanserine kronik hastalıklar gibi davrandığı anda takip -yukarı tedavisine körü körüne başlar.

  Profesör Gao Qinglei, Jinekolojik Onkoloji Direktörü, Tongji Hastanesi, Huazhong Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Tongji Tıp Fakültesi, “Yumurtalık kanseri tedavisi, standart ve kesin tedavi dönemine girdi. Tek hastalık tipinin kalite kontrolü girdi. Yumurtalık kanseri kalite kontrolünün inşası, ilk Çin Yumurtası Kanseri Standart Teşhis ve Tedavi Standartları, katmanlı tanı ve yumurtalık teşhisi ve tedavisi ile standart tanısı ve tedavisi ile yazılmıştır. Tedavi, beş yıl içinde Çin yumurtalık kanseri hastalarının beş yıllık sağkalım oranını iyileştirmeye yardımcı olacaktır.

Back To Top