Wanda Group’un "Zayıflama" planı hala ışık varlıklarının dönüşümünü hızlandırmaya devam ediyor

  2023’ten bu yana, Wanda Plaza’ya ek olarak varlıklarını sık sık sattı.Piyasada ısınan piyasanın arkasında Wanda Grubu’nun eylemi aslında değil.”Ekonomik Haberler” muhabiri, Wanda Group’un bu varlık transferi yoluyla bir hafif varlık stratejisi başlatmaya başladığını fark etti.

  Varlıklarını satmaya devam et

  Aralık 2023 sonunda Taicang Wanda Plaza Investment Co., Ltd., Huzhou Wanda Investment Co., Ltd., Guangzhou Luogang Wanda Plaza Co., Ltd. ve Shanghay Jinshan Wanda Plaza Investment Co., Ltd. Özsermaye değişiklikleri ve Wanda Group bu dört şirketten çekildi.Arkasındaki alıcıların Zhonglian Fonu olduğunu görmek zor değil.Bu dört şirket Suzhou, Huzhou, Guangzhou ve Şangay’daki Wanda Plaza’ya karşılık geliyor, yani Wanda Group 4 Wanda Plaza’yı Zhonglian Fonu’na sattı.

  Bundan önce Wanda Group 5 Wanda Plaza satmıştı.Mayıs 2023’ün sonunda Wanda Group, Şangay Songjiang Wanda Plaza, Xininghai Gölü Wanda Plaza ve Jiangmen Tapınağı Wanda Plaza’nın üç alışveriş merkezini sattı.Group Co. Wanda Plaza herkese satıldı.

  Wanda Group’un “Satış ve Satış” serisi dış dünyanın dikkatini uyandırdı ve bir süredir çeşitli görüşler var.Hiç şüphe yok ki, gayrimenkul döngüsü dalgalanmalarında, hafif varlıkları dönüştüren Wanda Group, şirketin markası ve yeteneği için zaman yaşıyor.

  Wanda Group’un Işık Varlık Stratejisinin arkasında, bu bir adım “büyük satranç”.

  Wanda Group 2017’den bu yana bir kereden fazla “satıyor ve satıyor”, ancak grubun marka iş operasyon yetenekleri tekrar tekrar test edildi.Şu anda, Wanda Group ülke çapında yaklaşık 5 milyon çeşitli kareleri yönetiyor, bunlardan 149’u 2020’den 2022’ye ekleniyor ve ışık varlığı projelerinin%80’inden fazlası%80’den fazlasını oluşturuyor.

  Endüstri içeriden gelenler açısından, Wanda Group’un varlık satışı çaresiz olsa da, ışık varlıklarının dönüşümünü hızlandırmak Wanda Grubu’nun uzun vadeli stratejisidir.Veriler, 2022’de Wanda Ticaret Yönetimi, yaklaşık 40’ı Kasım 2023’ün sonundan itibaren Wanda Grubu’nun 2023’te 23 Wanda karesi açtığını gösteriyor.Wanda Group’un hafif bir varlık stratejisini uygulamasından bu yana, yönetimi altındaki Wanda Plaza sayısı artmaya devam etti.

  Işık varlık stratejisi hala devam ediyor

  2015 gibi erken bir tarihte, Wanda Group başkanı Wang Jianlin, Shenzhen’deki Shenzhen’deydiBorsa’nın “Girişimci Sixianghui” nin sekizinci aşamasında, “Wanda Light Varlık Modeli” başlıklı bir konuşma yaptı, yardımcı tasarım, inşaat, yatırım tanıtımı ve yöneticisi, Wanda Grubu ve yatırımcıların kira geliri. belirli bir oran.

  Hafif bir varlık gelir yapısı olmak için, 2017’den bu yana, Wang Jianlin, önceki listelemenin konusu olan Wanda Ticari Gayrimenkul’de bir dizi sökmeyi söktü.

  Ağustos 2017’de Wanda Group, Wanda Otel Yönetim Şirketi ve Wanda Kültürel Turizm Grubu’nun iki büyük varlık şirketini Hong Kong’da listelenen şirkete enjekte etti.Wanda Kültürel Turizm Endüstrisi için tek listeleme platformu olarak.2023’ün sonundan itibaren, Wanda Group 227 Eyalet Levelinde ve Ülke Arasında Şehirler Yukarıda Ticaret Merkezi’ni yönetti. ve hafif varlık projeleri%40’ı oluşturmuştur.

  Sürekli yenilik ve geliştirme sürecinde Wanda Group, zengin ticari kanal markaları ve emtia markaları, tam endüstriyel zincir yönetim yetenekleri, güçlü sistem garanti yetenekleri ve hızlı yürütme yetenekleri biriktirmiştir.

  Dönüşüm ve yükseltme Yeni zorlukları karşılama

  ”Ekonomik Referans Haberleri” muhabiri, Wanda Group’un “Satış ve Satış” ın arkasında, kısaca Zhuhai Wanda Ticari Yönetim Grubu Co., Ltd.’nin listesi için mantıksız olduğunu buldu. terim.Hong Kong Borsası’nın önceki halka arz başvurusu malzemelerine göre, Hong Kong Borsası’nda listelenemezse, Wanda Ticari Yönetim Grubu 38 milyar Yuan ödemelidir. listelemeden önce yatırımcılara özsermaye geri alımı.2023 yılının ortalarında, Wanda Group ve yatırımcılar acil ihtiyacı artırmak için bir anlaşmaya vardılar, ancak Wanda Group’un Zhuhai Wanda’nın işletme müdürü hisse senedi tarafından ödenen fiyat%78’den%40’a düşürüldü.

  Sadece Wanda Plaza değil, Wanda Group’un otellerde ve filmlerde yavaş yavaş geri çekildiğini belirtmek gerekir.26 Aralık 2023’te Wanda Group, Şangay Wanda Ruihua Hotel’in varlıklarını sattı.Önceden,Ayrıca, Tencia’nın Şangay Ruyi Yatırım Yönetimi A.Ş., Ltd.

  Wanda Group’un çekirdek varlık projeleri ve özkaynakları için, sektördeki bazı insanlar çok kötümser yorumlamanın gerekli olmadığına inanıyor.

  ”Wanda Group’un son varlık transferi, varlık güvenliğini arttırmaya ve artırmaya ek olarak, Wanda Grubu’na yakın bir kişinin son yıllarda uyduğu ışık varlıklarının stratejisini hızlandırmak için hızlandırıyor.” Plan açısından uzun vadede, Wanda Group’un ağır varlık projelerini azaltması sürekli bir süreçtir.”Bazı geleneksel Wanda Plaza’nın ayarlanması gerekiyor. Yeni açılan Wanda Plaza mağazası daha önce büyük ölçüde değişti.”

Back To Top