Zhejiang’ın giriş turu "Xiaoyangchun" i başlattı ve yaz aylarında sipariş sayısı büyük ölçüde arttı

Tide News Stajyer Qiu Meng Muhabiri Zhou Linyi
“Baharın başlangıcından bu yana, iş seyahati işi daha iyi ve daha iyi hale geliyor ve” Nisan ayında daha fazla yabancı konuk “… Son zamanlarda birçok seyahat. Zhejiang’daki ajanslar, yabancı turistleri alan yabancı turistlerin insan sayısını arttırmaya devam ettiğini ve giriş turizm işinin “beklentileri aştığını” bildirdi.
Eyalet Edebiyat ve Kültürel Gravers Departmanı’ndan elde edilen veriler, bu yılın Ocak ayından Şubat ayına kadar ilin 125.000 yabancı aldığını, yıllık 2,7 kez artış ve tüm kıtalardan gelen turist sayısının arttığını gösteriyor.
Giriş turunun “bahar esintisi” ne kadar sıcak olacak, ne kadar patlayacak?
Fransa’dan Emily ailesi West Lake’de oynuyor.Fotoğraf. Stajyer Qiu Meng
“Özel Kuvvetler” ile karşılaştırıldığında, sürükleyici deneyim daha popüler
“Merhaba sevgili turistler, Santan Yinyue’ye bilet satılıyor …” West Lake Cruise bilet salonunun önünde turistler dokuma ve birçok yabancı turist gibi.
“Bugün Hangzhou’ya geldim ve West Lake’e gitmeye hazırlandım. Birkaç gün önce, Hengdian, Wenzhou ve Taizhou’ya dağlara tırmanmak ve Suyu İzlemek için, özellikle Rahat!” gazetecilere.”Hangzhou hem modernizasyon hem de insanlığa sahip bir şehir. Yoldan geçtiğimde, araç aktif olarak yayaların verilmesine izin verecek. Büyük trafiğe sahip doğal alanın yakınında bile ulaşım düzenli.”
Giriş turu hızlandı ve yabancı turistlerin sayısı yavaş yavaş artıyor.Son zamanlarda, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın resmi Wechat kamu hesabından bir dizi veri, bu yıl Qingming Festivali’ndeki turist sayısının, ülkemdeki turist sayısının 2019’da aynı döneme yakın 1.041 milyona ulaştığını gösterdi. .
Chunjiang su sıcak ördek peygamber.Seyahat ajansları, piyasanın toparlanmasının sıcaklığını hissetmeye öncülük etti.
“Nisan ayında 200’den fazla seyahat grubu var ve Mayıs ayında yaklaşık 100 grup var. Turistlerin büyümesi geçen yıl aynı dönemin iki katından fazla.”
Olumlu Visa -Free sayesinde, “ortadan kalkan” ulusötesi turizmin cazibesi gittikçe cazip hale geliyor.
Bu yılın başlangıcından bu yana, Çin’in vizesi olmayan “arkadaşlar çemberi” genişlemeye devam etti.14 Mart’tan başlayarak, Sino -Thai -Thai -Tai -Mutual Visa -Free anlaşmasının resmi etkisinin ardından Çin’in İsviçre, İrlanda, Macaristan, Avusturya, Belçika ve Lüksemburg’da yargılama vizesi -suz bir politikası var.Bay Jia, “Yaz aylarında giriş tur grubunun bir büyüme dalgası başlatması bekleniyor. Şu anda çeşitli seyahat ve araştırma turizmi de dahil olmak üzere birçok Avrupalı ​​turist aldık.”
Birçok uygulayıcı, yeni bir eğilimin, gelen turizm turizmi talebinin daha kişiselleştirildiğini gözlemledi.Çin’e gelen yabancı turistler artık ziyaret etmek için mozaik cazibe merkezlerinden memnun değil, ancak daha derin ve eşsiz bir deneyim yaşıyorlar.Standartlaştırılmıştan kişiselleştirmeye kadar, giriş tur piyasası için daha geniş bir alanı genişletti, ancak uygulayıcılar için yeni test soruları da koyuyor.
“Geçmişte, tur rotamız geleneksel popüler doğal doğal noktaya karşı önyargılıydı. Hangzhou’ya gelmenin çoğu West Lake’den başladı, Santan Yinyue, Huargang Guanfu, Lingyin Tapınağı ve diğer doğal noktalardan geçti, ancak şimdi dikkat edecekler Kültürel deneyime katılmak için. “Bu yılki yeni rota, turistlerin Zhejiang’ın” karıştırma, bir bakış açısı “arasında kültürel mirasını deneyimlemesine izin veren Meijiawu Çay Spekülasyonu, müze ziyaretleri vb. Ekledi.”” Özel Kuvvetler “turizmi ile karşılaştırıldığında, yabancı turistler sürükleyici deneyimleri tercih ediyor. Ayrıca daha fazla özel proje yenilik yapacağız ve Hangzhou’nun hikayesini anlatacağız.”
Alman turistler Meijiawu’da çay toplama yaşıyor.Görüşme İtirafı
Turistleri mutlu etmek için birçok partiyi tanıtın
Şu anda, tüm taraflar giriş turunun kurtarılmasını teşvik etmeye çalışıyor.
Politika düzeyinde, mobil ödeme ve turizm hizmetleri gibi bir dizi ağrı noktasını tanıtmak için bölüm genelinde defalarca belgeler yayınlamıştır.
Bu yıl 9 Nisan’da, Çin Halk Bankası, Kültür ve Turizm Bakanlığı, yaşlılara ve yabancı insanları daha iyi karşılamak için “Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ortaklaşa” kilit kültürel turizm yerlerinin ödeme hizmetini daha fazla optimize etme bildirimini “yayınladı. Kültürel turizm alanındaki grupların çeşitlendirilmiş ödeme hizmeti ihtiyaçları.
“Geçen ay, Katar’dan bir aile turisti, satın alınan cep telefonu kartının sadece inişten sonra trafik işlevlerine sahip olduğunu ve kısa mesaj gönderemedik ve arayamadık. Personelimiz hemen Alipay’ı indirmelerine yardımcı oldu ve onlara kodun nasıl taranacağını öğretti. . “Hangzhou Xiaoshan Uluslararası Havaalanı’nın Yurtdışı İzin Ödeme Hizmet Merkezi’nin bir personeli Yan Xiaoyue, ülkeye girdikten sonra zaman içinde yardım sağlamanın önemli olduğunu söyledi. Çin’in ilk izlenimi.
Yan Xiaoyue’yi derinden hatırlatan şey, bu Katar turistlerinin yardım aldıktan sonra Çince Çince’de “Çin’i seviyorum” kelimelerini yazdılar.Bu yılın Mart ayında kullanıldığından beri servis merkezinin 2.000’den fazla turiste hizmet ettiği bildiriliyor.
Hangzhou Xiaoshan Uluslararası Havalimanı’nın Yurtdışı Konuk Ödeme Hizmet Merkezi, yabancı yolcular için bir ödeme hizmeti danışmanlığı ve yardım rehberliği sağlar.Görüşme İtirafı
Tedarik tarafı olarak, uygulayıcılar aktif olarak yeni atılımlar arıyorlar.
Birkaç seyahat acentesi, profesyonel ve yüksek kaliteli gelişmekte olan yeteneklerin tüm hızıyla işe alındığını ve giriş tur piyasasına taze kan enjekte edildiğini ortaya koydu.
Zhejiang Gençlik Hostel Kapsamlı Yönetim Departmanı personeli Bay Yu, çeşitli ülkelerden turist alma yeteneklerini geliştirmek için küçük dil tur rehberleri aldıklarını söyledi.
Giriş yapısını iyileştirmek ve daha fazla genci çekmek için, birçok seyahat acentesi daha fazla gelen seyahat ürünleri oluşturmak için rotayı sürekli optimize ediyor.
“Mevcut tur rehberlerimizin çoğu gençler. Trendin ön ucunda yürüyorlar ve yeni yumruk noktaları ve çevrimiçi kırmızı yiyecekler bulabilirler. Bu ortaya çıkan yer işaretlerini turistik yola dahil etmek yabancı turistleri güncelleme deneyimini getirecek.” Dedi Zhang Kezhen.
“Xiao Yangchun” un ortaya çıkışı şüphesiz uygulayıcılara bir “kızgınlık hapı” verdi.İniş ve çıkışların iniş ve çıkışlarında, ileriye doğru küçük bir adım teşvik ediyorlar ve giriş tur piyasasının tırmanmasını teşvik etmek için istikrarlı bir şekilde çalışıyorlar.
Geçidi hızlandır ve bahar esintisini daha sıcak hale getir
Çin’e ilk kez gelen birçok yabancı turist, seyahat deneyimini tanımlarken “Yüksek Tech” terimini kullanacak.
“Otele girer girmez çocuklar lobide robot tarafından çekildi. Fransa’da hiç görmediler.” , her yerde hepsi akıllı.
Otel Robotu.Tuyuan Vizyon Çin
Ancak,Çin toplumunun bilgilendirilmesi kapsamlı bir şekilde geliştirildi ve “çift kenarlı bir kılıç” olma niyeti yok -mobil ödeme, giyim, yiyecek, konut ve ulaşım rezervasyonu vb. Turizm yükseldi.
“Geçen hafta Lingyin Tapınağı’na bir giriş grubu getirdim. Turistler kendi pahasına restorana gittiklerinde, eski bir Amerikalı karı koca” zorluk ikilemiyle karşılaştı.Mobil ödemelerin popülerleştirilmesiyle, banknotların kullanım sıklığı azaldı ve birçok satıcının genellikle sıfır bulmak için yeterli parası yok.Bununla birlikte, bazı yabancı turistler nakit kullanmaya alışkındır ve “para harcaması zor, bulmak zor” utanç verici durumlara eğilimlidirler.
Çapraz ödemeye ek olarak, “su ve su memnuniyetsizliği” vardır ve yabancı turistlerin genellikle “kaplan blokları” vardır.Bazı halka açık yerlerin birkaç İngilizce işareti nedeniyle, yabancılar planlama yollarında ve şehirlerarası trafik geçişlerinde yabancılara meydan okudular.”Daha önce, yüksek hızda tren istasyonundan çıktıklarında tabelaları anlayamayan turistlerle karşılaştım ve birkaç kıdemli tur rehberi yüksek hızlı demiryolu istasyonlarının ve havaalanlarının rahatlığını önerdi. Halka açık yerler gibi acilen daha da geliştirilmelidir.
Açıkçası, Çin’in uluslararası bir turizm varış noktası olarak çekiciliğini artırmak, seyahat blokları açmak ve hizmet sistemini optimize etmek için anahtar haline geldi.
Kısa bir süre önce, Hangzhou Xiaoshan Uluslararası Havaalanı, yurtdışı personelinin Çin’e mümkün olan en kısa sürede gelmesi için bir ödeme hizmeti danışmanlığı ve yardımcı rehberlik sağlamak için T4 International, Hong Kong, Macao ve Tayvan’da bir denizaşırı konuk ödeme hizmet merkezi kurdu.Buna ek olarak, Hangzhou ayrıca, şehirdeki çeşitli kullanım senaryolarına dağılmış çeşitli hizmet meselelerini entegre edecek ve bir durak kentsel hizmetler sunacak olan “bir duruşlu yabancı ile ilgili hizmet platformu” oluşturulmasını da teşvik ediyor.
“Dört yıl içinde tekrar Çin’e gelin ve çok hızlı gelişin!” .
Ülkeye girmeyi dört gözle bekleyen bahar esintisi giderek daha nazik olabilir.
“Lütfen kaynağı belirtin”
Rapor/Geribildirim
Back To Top