"1 Mayıs" tatili sırasında Yunyan bölgesindeki turizm pazarı ısınmaya devam etti

7 Mayıs’ta yazar, Yunyan Bölgesi kültür sporları, spor, radyo, televizyon turizm bürosundan ön tahminlere göre, “1 Mayıs” Tatil, Yunyan bölgesi yaklaşık 1.238 milyon turist aldı. Yıl -yıllık toplam turizm geliri yaklaşık 998 milyon yuan idi.
“1 Mayıs” döneminde, Yunyan bölgesindeki Qianling Mountain Park gibi popüler doğal noktalar ve Taiping Road gibi popüler bölgeler “Halkın Halkından İnsanlar” modelini açtı.Turistler ya güzelliği takdir ediyor ya da yiyecek ya da şehir dolaşımını deneyimliyor ya da çeşitli renkli aktivitelere katılıyorlar ve “havalı vücut, ferahlatıcı, ferahlatıcı, ferahlatıcı, ferahlatıcı, ferahlatıcı tur” özü gerçekten ferahlatıcı bir tur yaşıyor
Sıcak yol kenarı konseri.
Tatillerin ilk gününde, Qianling Mountain Park her zamanki gibi aynı cazibe gösterdi.Ulusal Hazine Yıldızı ve Haiqi’nin tarzını görmek için Panda Pavyonu yüz metre uzunluğunda.Tahminlere göre, 1 Mayıs’tan 5 Mayıs’a kadar, bölgedeki A seviyesindeki turistik yerlerde toplam 402.600 turist, Qianling Mountain Park’ta 366.000 kişi aldı ve%25.3 yıl artış oldu.
Havanın etkisine rağmen, Taiping Yolu’nun popülaritesi hala popüler.Burada, konser, AIR çapraz konuşma, oyun etkileşimi ve diğer aktiviteler bunalmıştır. “Yıl” 2.000’den fazla turiste katılmak için … yeni bir oyun ve blokların kilidini açan yeni sahneler yeni bir şehir turizm deneyimi başlatmasına izin veriyor.
Qianling Mountain Park’ın girişinde sonsuz turistler var.
Akşam, Wenchang Pavilion’un yol kenarı konserleri turistlerin boş zaman ve eğlence için iyi bir yer haline geldi.1 Mayıs’ta 19: 00’da Rock, Folk şarkıları ve popüler şarkılar farklı şarkı tarzlarında kentsel romantizm yaşadı.4 Mayıs gençlik günü, Wenchang Pavilion’un yol kenarındaki konserinde, beyaz saçlı ve altı veya yedi yaşındayken yaşlıları çekti. .”1 Mayıs” tatil sırasında Yunyan bölgesi 19 kitle kültürel faaliyeti düzenlediği ve yaklaşık 53.000 kişi aldığı bildiriliyor.
Taiping Road’da program şovu.
Tüm tatil boyunca, Yunyan bölgesindeki “Tai Fuyou” ve “Taizao Qian” gibi şehir yürüyüş yolları ısınmaya devam etti.Havai fişeklerin eski moda gurme bölgesi, ister yeni modaya uygun çevrimiçi kırmızı mahalle, bağırsak gelişen erişte, glutinous pirinç, ipek bebekler ve diğer yerel gıdalar ve yerel süt çayı, kafeler, el sanatları gibi yeni tüketici markaları olsun vb. Hepsi uzun ejderhalar düzenlediler.
Atıştırmalık tezgahlarla çevrili diners.
Doğal bölgeye ve mahalleye ek olarak, bölgedeki büyük ticari kompleksler de zengin ve çeşitli aktiviteler başlattı ve turistlerin yiyeceklerin güzelliğini deneyimlerken sorunsuz bir “ferahlatıcı satın alma” nın tadını çıkarmasına izin verdi.Yitian Tatil World Alışveriş Merkezi “Huawei Demo” Flash, Izlaınma Şehri’nin sıçrama festivali ve Muay Thai Dünya Şampiyonları Ligi, CMA Profesyonel Dövüş Ligi, Hui Jinxing Licheng Oyun Kültürü ve Sanat Festivali, Bowanda Plaza’nın Bonfire Partisi, vb. .
Bölgedeki “Mayıs Günü” tatil güvenliği üretiminde kapsamlı bir şekilde iyi bir iş yapmak, pürüzsüz ve düzenli bir çalışma sağlamak, Kültürel Turizm pazarının, bölge kültürünün, sporun, filmin güvenli ve düzenli bir şekilde çalışmasını sağlamak için bildirilmektedir. , Televizyon Turizm Bürosu aktif olarak hareket eder, tüm ilgili endüstri departmanlarını, işletme kuruluşlarını ve işletme kuruluşlarını ve işletme kuruluşlarını ve işletme kuruluşlarını, ve işletme kuruluşlarını ve işletme kuruluşlarını ve işletme kuruluşlarını ve işletme kuruluşlarını ,, ve işletme kuruluşları ve işletme kuruluşları, ve işletme kuruluşları ve işletme kuruluşları, ve işletme kuruluşları ,, ve işletme kuruluşları ,,, işletme kuruluşları ,,, işletme kuruluşları ,,,, işletme kuruluşları, işletme kuruluşlarıdır. Operasyon, faaliyet gösteren etkinliğin organizatörü, ciddi turizm güvenliği olaylarını kesinlikle önlemek için güçlü önlemler aldı ve acil durum ekibini, otellerde, doğal noktalarda, internet kafelerde ve kültürel kalıntılarda gizli güvenlik üretim tehlikeleri hakkında soruşturma yapmak için organize etti. yargı yetkisi.(Şekil/Wen Zhaohao)
Rapor/Geribildirim
Back To Top