AI teknolojisini moda tasarımı ile birleştiren öğrencilerin çapraz tasarım performansı iyidir

Jimu Gazeteci Xiao Yang

Muhabir Hu Xin Tian Haoran

Son zamanlarda, Wuhan Intime Creative City kalabalık ve hareketliydi.Birinci katta, herkes büyüleyici görmek için cep telefonunu büyüttü ve zaman zaman görüşlerini ifade etmeyi unutmadı.Bu, yeni piyasaya sürülen AI test odası “Tay Moda Eşleştirme Yarışması” nın çevrimdışı son sahnesi, yeni başlatılan AI test odası “Tay Moda Eşleşmesi Yarışması”.

Yarışma birçok tasarım profesyonelini bir araya getiriyor ve AI teknolojisini moda tasarımıyla birleştirerek genç tasarımcıların yaratıcı düşüncesine ve pratik yeteneğine dokunmayı ve göstermeyi amaçlıyor.Davet edilen bir birim olarak, yarışma birimine katılmaya davet edilen Hubei Ticaret Enstitüsü Ding Jiayi, 2022 görsel iletişim tasarımı sınıfı Ding Jieyi’da iyi bir performansa sahip ve mükemmel yaratıcılığıyla yarışmanın birincisi ödülünü kazandı. ve eşleşen beceriler.

Aktivite sitesi

Yarışma, teknoloji ve modanın entegrasyonunu ve yeniliğini keşfetmeyi amaçlayan “AI Test Odası” ile tasarlanmıştır.Yarışma sırasında, Ding Jieyi yaratıcılığını ve yeteneğini tamamen gösterdi.Benzersiz bir bakış açısından, bir dizi parlak tasarım çalışması oluşturmak için tasarıma yardımcı olmak için AI teknolojisini kullanıyor.Çalışmaları sadece moda dolu değil, aynı zamanda görsel sunumda yüksek düzeyde sanatsal seviyeye ulaştı ve izleyiciye benzersiz bir görsel şölen getirdi.

Aktivite sitesi

Diyerek şöyle devam etti: “Bu yarışmaya katılmak sadece AI tasarımı alanında kolejin öğretim sonuçlarını göstermekle kalmıyor, aynı zamanda öğrencilerimize iş platformuyla yakından bağlantılı bir sahne sağlıyor.”

Aktivite sitesi

Uzun bir süredir, kolej, kesme teknolojisinin sınıf öğretimine girişine büyük önem verdi, her zaman “AI güçlendirme sanatı tasarımı” nın kalkınma trendine dikkat etti, işletmeler ve üniversitelerle aktif olarak işbirliği yaptı ve “Çince olmak Yapay Zeka Sanat Eğitim Derneği İnovasyon Platformu “2024’te Kayıtlı Üye Birimlerinin Onayı.Ve birçok kez öğretmenleri ve öğrencileri Dijital Medya Sanat Forumu, 3D Yarışma-Xufang Özel Çalıştay Pratik Kampı vb. Öğretmenlerin ve öğrencilerin yeteneğinin profesyonel okuryazarlığını ve pratiğini geliştirmek için tasarım.

Şu anda, kolej dijital renkler ve karakter modelleme tasarımı gibi birçok kursta entegre edildi ve gelecekte iyi bir yanıt alacak. Sanat tasarımı alanı.

(Resim muhabir tarafından sağlanır)

(Kaynak: Polar Haberler)

Back To Top