İlimiz parti disiplini öğrenme ve eğitiminin konuşlandırılmasını başlattı

 Tüm partide parti disiplini öğrenme ve eğitim yürütülen gazete (Lu Yingqi), partinin disiplin yapısını güçlendirmek ve partinin derinlemesine gelişmesi için kapsamlı ve katı gelişimini teşvik etmek için önemli bir önlemdir.12 Nisan’da, İl Partisi Komitesi Daimi Komitesi, “İlde Parti Disiplin Çalışmaları ve Eğitim Yetiştirme Uygulama Planını” ve “İl Seviyesi Partisi Disiplini Öğrenme Eğitim Çalışma Düzenlemesi” ni gözden geçirmek ve onaylamak için bir toplantı düzenledi. Eyaletin parti disiplini öğrenme ve eğitimini başlatın.

  İl Partisi Komitesi, parti disiplini öğrenme ve eğitimin geliştirilmesine büyük önem veriyor ve il partisinde özel bir parti disiplin öğrenimi ve eğitim kurdu.

  İl parti komitesi gösterisi tarafından yönlendirilen parti komiteleri (parti grupları), parti disiplini ve eğitim konusunda yüksek liderliğin genel sekreterinin önemli konuşmalarını ve önemli talimatlarını iyice incelemek ve uygulamak için parti komiteleri (parti grupları), Parti disiplini öğrenme ve eğitim ve parti disiplin öğrenimi ve eğitimin uygulanmasını güçlendirin.

  Son birkaç gün içinde, ildeki 11 bölge, şehir ve Ganjiang yeni bölgeleri, Merkez Komitesinin ve İl Partisi Komitesinin ruhunu parti disiplini ve eğitim ile ilgili konferanslar hakkında iletmek için art arda toplantılar düzenledi ve partinin sağlam bir gelişimi gerçekleştirdi. Disiplin Öğrenme ve Eğitim.

  Parti Merkez Komitesi ve İl Partisi Komitesi’nin gerekliliklerine yakın olan İl Partisi Komitesi Genel Ofisi Partinin disiplin çalışması ve iyi bir büro ve iyi bir adım başlatmak için eğitimi.19 Nisan itibariyle, tüm salondaki 65 çim kökenli parti örgütü, konuşlandırmayı parti komiteleri, parti üyeleri, tema parti günleri ve disiplin partisi dersleri şeklinde tamamladı.

  İl Partisi Komitesinin Örgüt Bölümü, “İl Partisi Komitesinin Organizasyon Bölümünün Parti Disiplini ve Eğitim ve Eğitimi Düzenlemesi” ni gözden geçirmek için bir toplantı düzenledi ve daha yüksek standartlara sahip bir örnek oynamanın gerekli olduğunu vurguladı. Gereksinimler.İl Partisi Komitesi Organizasyon Bölümü, gerçek çalışma ile birleştiğinde, 14 özel görevi inceledik ve ayrıntılı olarak inceledik, gerçekte çok çalıştık ve Organlar Bakanlığı’nın parti disiplin öğrenimi ve eğitiminin gerçek sonuçlarını teşvik etmeye odaklandık.

  İl Partisi Komitesi Propaganda Bölümü, parti disiplini ve eğitimin konuşlandırılmasını harekete geçirmek için bir toplantı düzenledi ve parti üyelerini, özellikle parti üyelerini ve önde gelen kadroları organize etmenin gerekli olduğunu vurguladı. , Uyarı Eğitimi ve İyileştirme ve partinin kalbindeki ayrımcılığını oydu ve çeşitli eylemler gördü.

  Parti disiplini öğrenme ve eğitim hedefine odaklanan Tayvan İlişkileri, İl Partisi Komitesi Tayvan İşleri Ofisi, parti üyelerine ve kadrolara “düzenlemeler” nin tek bir kopyasını yayınladı ve “Düzenlemeler” değişiklik karşılaştırma tablosuna itti. Tayvan işleri web sitesi ve “Ganzheng Tong” çalışma grubu ve diğer platformlar “aynı şekilde öğrenme materyalleri” ve aynı zamanda parti üyelerini ve kadroları okula zamanında takip etmeleri için rehberlik ediyor.

  İl Partisi Komitesi Finansal Çalışma Komitesi, İl Organları Çalışma Komitesi, İl Partisi Komitesi Eğitim Çalışma Komitesi, İl Devletine Sahip Varlık Denetimi ve İdare Komisyonu Parti Komitesi ve İl Partisi Komitesi’nin İl Komitesi bir rehber rol oynamaya çalışıyor endüstri sisteminde ve düzenli tanıtım özünü teşvik edin

  Öğrenme gerçeği için pratikte sağlamdır.Parti disiplin çalışması ve eğitimi başlattığından beri, eyaletimiz doğru çabaları, derinleşmeyi ve pratikte ve parti disiplini eğitimi ve doğrultamanın düzeltilmesinin formalitelerini birleştirmiştir. Şehir ve ilçelerin artık belirli önlemleri iyi sonuçlar elde edebilen iş planlarının formülasyonunu tekrarlamayacağını açıklığa kavuşturun;

  Buna ek olarak, ilimiz aynı zamanda parti disiplini öğrenme ve eğitiminin siyasi denetim, günlük denetim, istasyon denetim ve denetim ve denetim içeriğine, özellikle de beşinci tur muayene içeriğine uygulanmasını sağlamak için her düzeyde disiplin denetim ve denetim organlarını koordine eder. Sık sık yürütülen il parti komitesi.

Back To Top