Çoklu önlemler ve kırsal turizmin yüksek kaliteli gelişimini teşvik etmek

  8 Mayıs’ta eyalette kırsal turizm üzerine özel bir konferans yapıldı.Toplantıda, Yüce Liderlik Genel Sekreteri’nin Kültür ve Turizm Yüksek Liderliği Genel Sekreteri ve Sichuan’daki denetimler için önemli talimatların ruhunun ve il partisinin ana liderlerinin çalışma talimatlarını vicdanlı olarak uyguladığını vurguladı. Komite ve İl Hükümeti.Vali Yardımcısı Hu Yun toplantıya başkanlık etti ve konuştu.

  Toplantıda, büyük bir turizm eyaleti olarak Sichuan’ın bol miktarda kaynak donanımına ve tam turizm formatlarına sahip olduğuna ve turizm endüstrisinin, özellikle kırsal turizm olduğunu, iyileşmeyi hızlandırdığını belirtti.Kırsal yeniden canlandırma çalışmalarının ilerlemesiyle, kırsal turizm, ilimizdeki kırsal köylerin kapsamlı bir şekilde yeniden canlandırılması için önemli bir başlangıç ​​noktası ve yol haline gelmiştir.

  Toplantıda, tüm yerler ve departmanların il partisi komitesinin “dört modernizasyonu, kentsel ve kırsal entegrasyon ve beş ilçenin” kalkınma stratejilerinin kalkınma stratejilerine odaklanması gerektiğini vurguladı. kırsal sanayi sistemi ve “yeme, konaklama, seyahat ve eğlence” nin tüm temel kırsal formatını geliştirir.Deneyimi öğrenmek ve Zhejiang’ın “10 milyon proje” deneyimini, genel planlama ve sistematik ilerlemeyi kullanmak, kırsal turizm unsurlarının garantisini iyileştirmek, kırsal turizm ürün yapısını optimize etmek, kırsal turizm göstergesi değerlendirme sistemi oluşturmak ve güvenilir bir şekilde korumak gerekir. Alt satır, ekili kara kırmızı çizgi ve ekolojik kırmızı çizgi ve tüm eyalet kırsal turizmi yüksek kaliteli gelişimini teşvik ediyor.

Back To Top