Yeni Servis Jiangsu’da Yeni Servis Bahar Turizminde Sıcak

Orijinal Başlık: Jiangsu Girişinde Yeni Servis Yeni Servis Seyahat Bahar Sıcak
Çin Turizm Haber Muhabiri Xunzi Jun
Uluslararası Arkadaşları “3D Cloud Seyahat · Shui Yun Jiangsu” çevrimiçi deneyim projesi ve giriş turu butik hattına gösterin, gruplardaki ülkelerden ve bölgelerden gelen önemli turistlerden önemli turistleri Jiangsu’nun tüm bölümlerine gitmeye davet edin. ve giriş turizm hizmetlerini daha da geliştirmek için önlemler sunmak için … Bu yıldan beri Jiangsu, giriş turizmi ürün hattının tedarikini optimize etmek, denizaşırı pazarların tanıtımını ve tanıtımını güçlendirmek ve uygun bir hizmet ortamı oluşturmaktan çaba sarf etti. Giriş Turizm pazarının sürekli büyümesi.Veriler, Jiangsu’daki Ocak ayından Mart’a kadar, bir gecede giriş yapan 428.900 kişi aldığını,%123.9’luk bir artış, 669 milyon ABD Doları olduğunu gösteriyor; -yıl.İki veri, 2019’da sırasıyla aynı dönemin%50 ve%63.8’ine geri yüklendi.
Nehirler, Nehirler, Göller ve Deniz Gösterisi “Uluslararası Model”
Nanjing Yangtze Nehri Köprüsü’ne yükselen Wuxi Antik Kanalın Gece Turu, Yancheng Bar Mud Scenic bölgesini ziyaret ediyor … Jiangsu’daki nehirler ve göller her zaman yabancı turistler için cazipti.
Yancheng’i örnek olarak, 2019’da Yancheng’de bulunan Çin Huang (Bo) Sea Bird Habitat (Faz 1), Dünya Mirası Listesi olarak seçildi;Yancheng Kültürü, Radyo, Televizyon ve Turizm Bürosu Direktörü Hou Dezhi, iki uluslararası kartvizitin yurtdışında ve yurtdışında popülerliğini önemli ölçüde iyileştirdiğini söyledi. Diğer kıyı doğal noktaları daha da ünlüdür.Geçen yıl, Kaliforniya Valisi Vali Gavin Newson, vinç sulak alanının ekolojik turizm bölgesini ziyaret ederek doğal bölgenin popülaritesini artırdı.
Güney Kore Turizm Derneği başkanı Zhao Taishu, Yancheng ve Güney Kore’nin şu anda Çin ve Güney Kore için pencere şehirlerinden biri olduğunu söyledi.”Burada güzel ekoloji ve derin beşeri bilimler var ve birçok uygun hizmet var. Yancheng ile değişimleri ve işbirliğini güçlendireceğiz, daha fazla Koreli Yancheng’e girsin ve dünya doğal mirası ve uluslararası sulak şehirlerin cazibesini hissedeceğiz.”
2024 Büyük Kanal Tema Turizm Yurtdışı Promosyon Sezonu, Salvador, Moldova, Seyşeller ve Çin’deki diğer ülkeler ve bir dizi diplomatta, geceleri Wuxi Antik Kanalı’nda seyahat etti ve “kanalların dışarıda güzel manzarasının tadını çıkardı. Baskı ve Jiangnan Shuitang “. Birbiri ardına, Wuxi’deki antik kanalın gece manzarası şimdiye kadar gördükleri en güzel gece sahnelerinden biri.
Çin Gençlik Turizmi Jiangsu Uluslararası Seyahat Servisi’nin giriş merkezinden sorumlu kişi olan Xu Danqing, gazetecilere verdiği demeçte, “Jiangnan Hattı” nın seyahat acenteleri için daha olgun bir gelen turizm rotası olduğunu söyledi.Geçen yıl giriş turizminin geri kazanılmasından bu yana, göçmenlik turistlerinin turizm kalitesini ve yeni fikirleri daha fazla takip ettiklerini buldular, bu nedenle Jiangsu’daki Wuxi Taihu Gölü Sakura Kampanyası, Taizhou Xinghua Qianxian Rapezyalı Rap Tapan gibi bazı popüler projeleri de güncelledi. yabancı turistler tarafından sevilen vb.
Fudan Üniversitesi Turizm Bölümü’nde profesör olan Shen Han, hem nehir hem de göllerle bir turizm merkezi olarak Jiangsu’nun zengin doğal manzaralar ve insancıl kaynaklara sahip olduğuna inanıyor. Klasik bahçeler yabancı turistleri yansıtır.Medya olarak su alan Jiangsu Turizm Ürün Sistemi, bir “dünya sınıfı” inşa etmede çok güçlü bir plastisiteye sahiptir.
Hassas promosyon sekiz kareyi çekti
Jiangsu Eyalet Kültür ve Turizm Bölümü, Fudan Üniversitesi ve CTRIP Grubu tarafından yayınlanan “Jiangsu Uluslararası Turizm Senaryosunda Jiangsu Uluslararası Turizm Sahnesinin Yeni Eğilimleri” raporu, giriş pazarının daha genç olduğunu ve “Z Nesilinin “Yavaş yavaş göçmen grubunun ana gücü haline geldi. Çoğu Jiangsu’da 2 ila 3 gün kalabilir.
“Bu, Jiangsu’nun yurtdışı çevrimiçi medyasında ayrılmaz.” benzersiz bir marka imajı oluşturdu.Aynı zamanda, Jiangsu ayrıca uluslararası bir pazarlama matrisi kurdu ve farklı özel ürünler başlatmak için denizaşırı kurumlar ve havayolları ile işbirliği yaptı ve Jiangsu’ya girmek için gittikçe daha fazla yabancı turist çekti.
Kültürel Turizm Endüstrisi Endeksi Laboratuvarı tarafından bu yılın Ocak ve Şubat aylarında yayınlanan bu Ulusal İl Kültürel Turizm Uluslararası İletişim Endeksi’nin Ocak ve Şubat ayında yayınlanan rapora göre, Jiangsu’nun Kapsamlı Uluslararası İletişim Endeksi ülke çapında ilk beşte yer almaktadır.
İyi çevrimiçi promosyon yaparken Jiangsu, çevrimdışı promosyonu sürekli olarak teşvik etmeye devam etti.11 Nisan’da Singapur Kültürel Turizm Tanıtım Kampanyası Singapur Çin Kültür Merkezi’nde yapıldı.Etkinlikte, Suzhou’nun bomba oyuncusu yumuşak ve yapışkan ifadesi “Jun’a Suzhou’ya gittiğini sor” ve Singapur halkının kalbine “sordu”.Birçok insan Suzhou’nun eşsiz su köyünü deneyimlemek için istekli beklentilerini ifade etti.
Suzhou Kültürü, Radyo, Televizyon ve Turizm Bürosu’ndan sorumlu ilgili kişi geçen yıl, ülkemdeki yeniden başlatılan seyahat turundan sonra Suzhou’daki ilk derin tur grubunun Singapur’dan geldiğini söyledi.Bu yıl, Çin ve Singapur vizeleri birbirinden muaf tutuyorlar ve iki yola gitmek daha uygun.Bu etkinlik sırasında, Suzhou tarafından özel olarak geliştirilen Suzhou’nun “Suzhou’da seyahat eden bir kodu” da resmi olarak yayınlandı.
Xinghua Qianxian kolza tohumu çiçeği olan Taizhou, bir dizi tanıtım çalışması yaptı.Taizhou Kültürü, Radyo, Televizyon ve Turizm Bürosu’ndan sorumlu ilgili kişi, geçen yıldan bu yana Taizhou’nun Pekin, Şangay ve Guangzhou gibi şehirlerde faaliyet gösteren Taizhou turizm tanıtım merkezine, Gelen Turizm ürünlerinin gelişimini artırmak ve Seyahat etmek için Taizhou’yu ziyaret etmek için denizaşırı turistleri çekin.Aynı zamanda Japonya, Güney Kore ve diğer ülkelere, promosyon toplantıları, yol gösteri, değişim paylaşımı toplantıları gibi bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapmak ve yurtdışı müşteri kaynağı ve medya ile işbirliği yapmak için yurtdışı müşteri kaynağı ve medya ile işbirliği yapmak için gitti. pazar.
Kalite Geliştirme Hizmeti Sıcaklığa sahiptir
Giriş turizminin hızlanmasını teşvik etmek için, denizaşırı turistlerin endişelerine odaklanmak ve turizm hizmetlerinin seviyesini iyileştirmeye devam etmek gerekir.”Jiangsu Eyaletinin Giriş Turizmi Geri Yükleme Geliştirme Geliştirme Geliştirme” Çeşitli Tedbirleri Son zamanlarda tanıtıldı. Döviz Değişimi, vb. 4A’nın üzerindeki turistik yerler ve turistik oteller gibi kültürel seyahat yerleri, mobil ödeme, banka kartları, nakit vb. Çevrimiçi İngilizce Randevu Bölgeleri Kültürel Seyahat Mekanları.
Şu anda, bu önlemler Jiangsu boyunca düzenli bir şekilde uygulanmaktadır.Mart sonunda, Suzhou Turizm Danışmanlığı Merkezi Suzhou Network Teacher Park’ın yanındaki Street Street Station, danışma sitesi “Suzhou Seyahat Rehberi” nin yabancı dil versiyonunu başlattı. .Deneme operasyonundan bu yana, birçok yabancı turist, Jiangnan Yayun’u dinlemek, antik kentin antik şehrini keşfetmek ve Sovyet tarzı yaşamı deneyimlemek gibi tema faaliyetleri yaşamıştır.
Suzhou Turizm Danışma Merkezi Propaganda Bölümü Şefi Şarkı Xiaoyi, geçtiğimiz ay Northeast Caddesi, Phoenix Caddesi ve Shiquan Caddesi’nin üç bölgesinin 300’den fazla yabancı turist aldığını tanıttı.Danışmanlık merkezi, zaman zaman danışmanlar ve gönüllüler için yabancı dil teması eğitimi alır.”Gelecekte, tüm yönleri ödeyeceğiz ve yerli ve yabancı turistlere hizmet edeceğiz, uluslararası iletişimi güçlendireceğiz ve Suzhou’nun hikayesini anlatacağız.”
12 Nisan’da 2024 “Shuiyun Jiangsu · Pay” markasının lansman töreni Nanjing’de düzenlendi.Plana göre, bu yıl Haziran ayının sonuna kadar, Jiangsu Eyaletinde önemli dış mekan kartı kabulü%100’e ulaşacak ve ATM dış kartları olan kilit şehirlerin kapsamı%90’a ulaşacak; Yıl, Jiangsu 100’den fazla “Shuiyun Jiangsu · Size Ödeme” marka ödeme hizmeti gösteri alanı, 200’den fazla ödeme hizmeti gösteri sitesi inşa edecek.
“Giriş turizmi, turizm endüstrisinin genel kalkınma seviyesini iyileştirmede, mükemmel Çin kültürünü yaymak ve mekanizma ve giriş turizmi destek politikalarının uygulanmasının teşvik edilmesi için büyük önem taşıyor.” Denizaşırı tanıtım ve tanıtımdaki artış geliştirmeye devam etti ve iyileşmeyi hızlandırmak için giriş turizminin hızlanmasını sürekli olarak teşvik etti.
Kaynak: Çin Turizm Haberleri
Rapor/Geribildirim
Back To Top