Changxing Island’ın ilk konuklarını karşılamak için ulusal günden önce büyük alışveriş merkezi durdur

Changxing Adası’nın güçlü ve patlayan deniz ekipmanı endüstri üsleri yeni bir marka dönüm noktası olacak.Son zamanlarda, “Fengyun Gathing, Changxing Future” teması olan Şangay Sunshine Sky ve Dünya Yatırım Promosyon Derneği, bu yıl Ulusal Günü’nde düzenleniyor. Hoşgeldin müşterileri.
Changxing Sunshine Tiandi Projesi, Jiangnan Bulvarı ve Changxing Adası’nın kesiştiği yer. Kültürel, Ticari, Eğlence ve Boş Zamanlar için Destekleme Hizmetleri ve Perakende, Boş Boş Zaman ve Eğlence ve Yaşam Hizmetleri’nin dört ana biçimini kapsar. %30’dan fazla ulaşın.
Changxing Sunshine Tiandi Projesi Genel Müdürü Dong Xiaolong, Changxing Sunshine Tiandi’nin cephesi dekorasyon ve iç mekanik ve elektrik tesisatı gibi bazı ana markalara girdiğini tanıttı. Bu yılki Ulusal Günü açıldı.
Changxing Sunshine Tiandi Projesi, Wanyuhui Ticaret Yönetimi ve Şangay Tong Changxing Gayrimenkulü tarafından ortaklaşa ortaklaşa düzenleniyor. Daha kaliteli ve daha kaliteli, benzersiz tüketici deneyimi ile.
Changxing Sunshine World Underground’ın birinci katındaki “Balıkçılık Portu”, esas olarak “Gece Ekonomisi ve Balıkçılık Gerekçesi’nin Eğlencesine Odaklanma” ın karakteristik bir IP’sini yaratacak; , perakende, yaşam tarzı, ekmek kavrulmuş, net siyah çay içecekleri ve Changxing’in ilk mağazasının diğer yönleri; Temsili format, çocuk eğitimi, tema catering, perakende koleksiyonu üçüncü katta bulunacak; Dördüncü katta “Fun ile Eğlence” bir sinema, senaryo öldürme, füzyon mutfağı, bir dizi mutfak ve çeşitlendirilmiş eğlence formatları da dahil olmak üzere iş ziyafetleri oluşturacak.
Changxing Sunshine Tiandi projelerinin yaklaşık 200.000 kalıcı nüfusu bir araya getiriyor.Changxing Sunshine Tiandi’nin başkanı Hu Weijun şunları söyledi: “Sunshine Tiandi, ilk sınıf iş hizmeti imajını her yöne gösterecek ve Changxing halkının tüketim seviyesini artıracak. Deniz endüstrisinin gelişimi büyük bir öneme sahiptir. Bölgesel üretim ve şehirlerin entegrasyonu.
Çin tüccarlarının lansman töreninde, Wanda Sineması, Pizza Hut, KFC vb.Etkinlik sitesinde, Belediye Başkanı Xingdao Yönetim Komitesi, Changxing Endüstri Parkı ve “Changxing Island Industry City entegrasyonu” teması etrafında iletişim kuran ilgili kişi de düzenlendi.
Yazar: Zhang Yongchang Shi Zhen
Metin: Zhang Yongchang Shi Bo Zhen Tu: Editör Wu Xiong: Shanghui Editör -in -chief: Zhang Yi
Bu makaleyi yeniden basıldığında, lütfen kaynağı belirtin.
Rapor/Geribildirim
Back To Top