Kırsal canlandırmayı güçlendirmek için karakteristik turizm geliştirin

İlkbaharın sonlarında ve yaz başında çim uçuyordu.Milin City, Lusto Village, Qina Township’teki Jiangxin Adası sürekli.
Jiangxin Adası, Milin City, Qina Township, Seevo Village’da yer almaktadır ve Yarlon Tibet Bujiang Nehri ve Niyang Nehri’nin kesişimine yakındır.Bir zamanlar rüzgar ve kumdan rahatsız olan Jiangxin Adası, yavaş yavaş ilk 1.000 dönümden 2009’dan 2018’e kadar 3.000 dönüme genişledi ve 23.000’den fazla ağaç dikti.Buna ek olarak, şeftali, ceviz, elma, dut vb.
Güzel Milin ilçesi, Seawo Village, şimdi bir turist ağacı ağacı haline geldi.Bu dönüşüm, Seo Village’ın yeşil kalkınma kavramlarını uygulamasının ve yüksek kaliteli gelişimin gerçekleştirilmesinin canlı tasviridir.
Kentsel bölgeden geçen Bay Rob, mutlu bir şekilde gazetecilere, “Çocuğumu sadece geçtiğimiz hafta sonu eğlence parkına ve parkına götürebilirim ve şimdi çocukları doğanın güzel manzarasını deneyimlemeye yönlendirebilirim. Çok hissediyorum. iyi.”
Ekolojik ortamın iyileştirilmesi ile Jiangxin Adası yavaş yavaş eşsiz turizm cazibesini gösterdi.Adadaki yeşil ağaçlar, çevredeki sulak alan parkları ve havaalanları ile eşsiz bir peyzaj kombinasyonuna sahiptir.Seo Village bu fırsatı ele geçirdi, avlu ekonomisini ve kırsal turizmi şiddetle geliştirdi ve Jiangxindao Turizm Projesi’ni başlattı ve çok sayıda turisti geziye ve boş zamanlara gelmek için çekti.
Sevo Köyü’ndeki bir köylü olan Qiao Caren, “Geçmişte buradaydık ve çevre çok iyi değildi. Şimdi Jiangxin Adası bir vaha oldu ve daha fazla turist var. Gelirimiz de arttı.”
Turizm endüstrisi tarafından yönlendirilen Sewo Köyü’ndeki köylüler, geliri artırmanın yeni bir yolunu buldular.Turizm hizmetlerinin kalitesini ve verimliliğini sağlamak için özel meyve ve sebzeler yetiştirmek için ev avlularını kullanıyorlar.Buna ek olarak, Jiangxin Adası’nda, turistler plaj motosiklet macerasının heyecanını yaşayabilir, okçuluk ve binicilik eğlencesini hissedebilir ve aynı zamanda otantik yerel yemeklerin tadına bakabilirler.
2023’te, Sewo Village’ın Jiangxin Adası Turizm Projesi, köydeki 62 köylüyü, hane başına ortalama 115.000 yuan ile 710.000 yuan’ın gelirini artırmaya yönlendirdi ve çiftçilerin ve çobanların kişi başına harcanabilir geliri 28.000 yuan’ı aştı.
Luo Huanyue, Qina Township Parti Komitesi Sekreter Yardımcısı, Milin City: “Jiangxin Adası’nın güzel dönüşümü ve Sewo Köyü’nün zengin olmak için gelirini artırma yolu, ekolojik medeniyetin inşasını teşvik etmenin özüdür Bunlar arasında, yeşil kalkınma kavramına uymaya devam edeceğiz, kırsal turizmin ve karakteristik endüstrilerin derinlemesine entegrasyonunu teşvik edeceğiz ve ekolojik güzellik, endüstri refahının ve zenginlerin sürdürülebilir gelişimi yolundan çıkacağız. ve gelirlerini artırmak ve “Hu Wendeji Dengba Yongra)
Rapor/Geribildirim
Back To Top