Salgının salgını karşılamasından sonra Liangzhu, West Lake, Zhejiang’ın İlk Yurtdışı Seyahat Bayisi Anket Grubu gibi dünya mirasını ziyaret edin.

Chao News Müşteri Muhabiri Zhou Feng Muhabiri Xing Zhou
15 Nisan -19 Nisan tarihleri ​​arasında Zhejiang kültürü, radyo, film ve televizyon ve turizm departmanı ve Roma’daki Çin turizm bürosu, İtalyan gezginleri organize etti ve incelemek ve alışveriş yapmak için Zhejiang’ı ziyaret etmek için iyi bilinen turist dergilerinin başkanlarını düzenledi.Bunun aynı zamanda salgından sonra çizgiye adım atan ilk denizaşırı gezgin heyeti olduğu bildiriliyor.
İl kültürü, radyo, film ve televizyon ve turizm departmanı resim konferansı
5 gün ve 4 gecelik gezi boyunca, muayene ekibi, Zhejiang’ın pitoresk manzarasını, resimlerin tarihi mirasını, dağların uzun tarihini, modern ve teknolojik kentsel sahneyi ve resimlerinin bağımsızlığını kişisel olarak yaşadı. Zhejiang’ın pitoresk manzarası.
İl kültürü, radyo, film ve televizyon ve turizm departmanı resim konferansı
Hangzhou döneminde heyet, uzun süreli hümanistik manzarayı ve derin tarihsel medeniyeti deneyimlemek için dünyanın Batı Gölü’nü, Liangzhu antik şehir bölgesini ve Pekin -hangzhou büyük kanalı (Hangzhou bölümü) ziyaret etti.Gün boyunca Lingyin Tapınağı ve Hefang Caddesi’nde dolaştılar ve binyılın kültürel anılarını ve binyıl antik tapınağının sessizliğini algılıyorlar.Geceleri, Qantang River Light Show, “İzlenim West Lake” ve “Songcheng Bin Antik Aşk” büyük ölçekli gerçek yaşam performanslarını izlemek, Hangzhou eski ve modern harmanlamanın eşsiz cazibesini ve Şarkı Yun Estetiklerinin zarif tarzını takdir etti.
Hangzhou’yu Lishui’ye terk ettikten sonra Fengyan Qi Jue ve dağların ve nehirlerin dağları bulut bulutlarını gösterdi.İki ülkedeki 5A seviyeli turistik yerler, Zhejiang Xiumei doğasında güçlü ve renkli bir kaydırma ve heyet üzerinde derin bir izlenim bırakıyor.Pitoresk dağ köylerinde delegasyon, dans dansı, çay tadımı, 缙 在 keklerin üretiminde deneyim vb. Gibi yerel halk ve koruyucu olmayan etkinliklere de katıldı ve kırsal turizmin özelliklerini daldırdı.
İl kültürü, radyo, film ve televizyon ve turizm departmanı resim konferansı
Seyahat sağlayıcılarını ziyaret ederken, Zhejiang Eyalet Kültür, Radyo, Film ve Televizyon ve Turizm Bakanlığı, Çin ve İtalya turizm endüstrisi için bir platform oluşturmak üzere İtalyan gezginler ve eyalet gezginlerindeki temsilciler arasında bir sempozyum düzenledi.İl kültürü, radyo, film ve televizyon ve turizm departmanının ilk düzeyinde müfettişi Xu Peng, sempozyuma katıldı ve bir konuşma yaptı.
İl kültürü, radyo, film ve televizyon ve turizm departmanı resim konferansı
Toplantıda İtalyan tarafı, Roma’daki Çin turizm ofisine ve Zhejiang kültürü, radyo, film ve televizyon ve turizm departmanına içten şükranlarını dile getirdi.Bu anket, İtalyan gezginlerin Zhejiang Eyaletindeki zengin turizm kaynakları ve olgun turizm hizmetleri hakkında bilgi edinmelerine izin verdi ve Zhejiang’ın turistik rotalarını desteklemeye olan güvenini artırdı.Zhejiang’ın iki tarafının temsilcileri, mevcut kültürel turizm endüstrisinde ödeme ve küçük dil çeviri hizmetlerinin kolaylaştırılması konusunda derinlemesine borsalarda gerçekleştirildi.Xu Peng, Zhejiang’ın İtalyan endüstrisiyle kalkınma fırsatlarını paylaşmaya istekli olduğunu ve her iki partinin kültürel turizm işinin ortak gelişimini teşvik etmek için birlikte çalıştığını söyledi. Şiir ve Resim Zhejiang “.
Bu etkinliğin zengin içeriği ve ayırt edici özellikleri heyet tarafından iyi karşılandı.Gelecekte, Zhejiang’ın turizm endüstrisi bunu, daha fazla yabancı turist yapmak ve “şiir ve resim Zhejiang” ın uluslararası etkisini geliştirmek için vizenin avantajlarını elverişli ve doğrudan uçuşları tam olarak kullanma fırsatı olarak alacak.
“Lütfen kaynağı belirtin”
Rapor/Geribildirim
Back To Top