Gezginin patlama şifresinin kilidini açmak için cazibe dışında turist eğlencesini keşfetmek

10’da Quanzhou Kültürü, Radyo, Televizyon ve Turizm Bürosu ve Xiaohongshu, Quanzhou’daki Küçük Kırmızı Kitap Topluluğu Kültürel Turizm Geliştirme Konferansı’nı ortaklaşa düzenledi.”Kültür ve havai fişeklerin harmanlanması, nesillerin mirası ve sonsuzluk, quanzhou şehrinin ‘uzun kırmızısı’ en büyük üssünü oluşturuyor.” Büro “Küçük Kırmızı Kitap Notlarım -Quanzhou Kırmızı, Quanzhou nasıl açılış konuşması yapabilir ve Quanzhou’yu konuklara nasıl tanıtabilir.

Quanzhou kırmızı, neden “uzun kırmızı”?Ülkenin her yerinden kültürel ve turizm departmanlarından temsilciler, kültürel seyahat endüstrisinde iyi bilinen uzmanlar ve Internet Big V, Quanzhou Kültürel Turizmin sürdürülebilir kalkınmasına yardımcı olmak için birlikte “uzun kırmızı” sorunlar hakkında konuşmak için birlikte konuştu.

□ Rong Medya Muhabiri Li Jing

Küçük Kırmızı Kitap

Pupu 2023’te en popüler köydür

Muhabir toplantıdan 2023’te Xiaohongshu’daki en sıcak “mikro tatil” yönteminin şehirden “kaçtığını” öğrendi.Herkes şehri terk eder ve kırsal bölgeye gelir.Kırsal kesime bu tür bir dönüş “birçok” kırsal karanlık at “” çalıştırıyor “.2023’te, Çin’deki 50’den fazla köy, Xiaohongshu’daki yıllık artışı 100 milyondan fazla açığa çıkardı.

“İster Quanzhou veya tüm Fujian olsun, Xiaohongshu’daki genel turizm popülaritesi özellikle hızlıdır, Xiaohongshu’nun” kültürü “ve” yaşam “dan sorumlu kişi. Fujian ikisinin kesiştiği yere adım attı.Quanzhou’nun geleneksel kültürü sadece derin bir tarihsel mirasa sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda insanların günlük yaşamında canlı olarak miras alır ve turistlere gerçek ve eşsiz bir deneyim duygusu verir.”Örneğin, Quanzhou’daki Kaiyuan Tapınağı bilet almıyor, sıradan sakinlerin genellikle ibadet ettiği bir tapınak gibi geliyor. Bu küçük fark, Quanzhou kültürünün özellikle turistlere yakın olduğunu yansıtıyor.” Zhao Sule, kültürel turizm tanıtımının Büyük bir temaya sahip olmalı, ancak turistlere samimi bir seyahat deneyimi vermek için farklı blogcuları farklı açılardan tanıtmaya davet edebilirsiniz.

Quanzhou “Uzun Kırmızı” nasıl yardım edilir?Katılımcılardaki konuklar “niş turizm” ve “İkna Turizmini Dinleme” gibi çeşitli anahtar kelimeleri tıkladılar.Zhao Sule tanıttı: “Her kullanıcı kendi içerik tercihleri, konum bilgileri, arama niyetleri, tüketici geçmişi, sosyal paylaşım vb. tema rotasının sürekli inovasyonu olduğu sürece en uygun şehir.

2023’te “İkna Turizmini Dinleme” adlı bir ağ sıcak kelime ve “Seyahat Sınıfı Temsilcileri” adlı bir grup insan vardı.Xiaohongshu Kamu Refah Departmanı’ndan sorumlu kişi BI QI’ye göre, 2023’te Xiaohongshu seyahati tarafından yayınlanan notların sayısı neredeyse üç kat arttı ve “niş tur” gittikçe daha popüler hale geldi.”Daha önce, herkes birlikte seyahat eder ve bazı ‘internet ünlüleri’ cazibe merkezlerine odaklanırdı. Bununla birlikte,” postadan sonra “tüketicilerin yarısından fazlası kültürel turizm yoluyla bazı yeni deneyimler gerçekleştirmeyi ve insanların bensiz olduğunu fark etmeyi umuyor. Benzersiz, benim seyahat deneyim. “” “”.

Xiaohong kitap ve kültür seyahatinin işleyişinden sorumlu kişiye göre Gram, turizm endüstrisindeki “dinleme ve ikna” nın Mart 2023’te turistler tarafından başlatıldığını tanıttı. Belli bir şehir “notları” özü”Bu tür notların etkisi özellikle iyidir. Notları gördükten sonra,” dalış “olan yerliler geri çekilemedi. Yerel halkımızın kahvaltıda ne yediğini, ne yemek yemek yemek için sonuna dikkatle rehberlik ettiler, Ve yerliler erişte yiyor.

“Her bir tapınağı açıkça anlatan açık bir yaratıcımız var ve tapınak tarafından bilinmeyen kedi anneleri ve tapınakta kediyi doğuran kedi annesi gibi birçok ayrıntı var. Strateji sayesinde, Uçurumlar, harikalar, garip manzara, denizin adı ve en mütevazı ama en havai fişekleri ve hatta onlarca yıldır satılan büyükbaba kazıldı.

Little Hongshu’nun Ticari Yaşam Servisi İş Grubu dört “oyun” tanıttı.”Birincisi kültür olarak adlandırılıyor ve şehrin kişiselleştirilmiş kültürel miras kazısı büyütülüyor. İkincisi, şehrimize ait bir etiket yaratmaktır. Çevrimiçi ve çevrimdışı farklı formatların açılmasıyla, bu tür bir çoklu iş bağlantısı oluşturabilir. Bağlantı genellikle yerel kültürel turizme değil, aynı zamanda Catering, perakende ve doğal spotlar gibi bir dizi formata fayda sağlar.

Seyahat Blogcu

Farklı quanzhou bulmak için b kullanın

“Quanzhou artık internet ünlülerinin trafiğinden yoksun değil. Bir sonraki adımda, farklı şehirler bulmak ve farklı kentsel ayak izleri bulmak için B Bo” Lu Mark ” “Toplantının beşinci kez Quanzhou’ya geldiğini söyledi. Her geldiğinde Quanzhou farklı perspektiflerden keşfedilecekti.

2020’de “Lu Mark” ilk kez Quanzhou’ya geldi.Ona göre, Quanzhou onun Fujian turizminin aydınlanmasıdır.”İlk kez klasik rotayı aldım. Antik şehirde Guandi Tapınağı ve Tianhou Sarayı’nın etrafında dolaşarak, yiyecek bulmak için elektrikli bir araba sürüyor, deneyim çok iyiydi. İkincisi geldiğinde, Quanzhou onun için başarılı bir şekilde başvurmuştu Legacy, Dokuz Gün, Anping Bridge ve Liusheng Tower’a gittim.

Bu yılın Mart ayında, “Lu Mark” tekrar Quanzhou’ya geldi.Bu kez “balık aramak” amacıyla geldi.”Üçüncü kez geldiğimde, şans eseri baktım ve Quanzhou’daki damla canavarı gördüm. Daha sonra, West Street’in turizm servis merkezinde damla canavar buzdolabı etiketini gördüm. Canavarı damlatarak, ‘balık’ arıyorum Licheng’de.

“Lu Mark” perspektifinden bakıldığında, Quanzhou’ya her gittiğinizde yeni bir bakış açısı bulabilirsiniz ve Quanzhou’nun kültürü ve detayları çok çekici.”Şimdi yeni medya platformundaki turizm platformuyla ilgili yayınları fırçalarken, Quanzhou’nun turistik rotalarına seyahat eden birçok turistin daha homojen olduğunu göreceksiniz. Bazen, gönüllüleri kültürel perspektiften veya başka bir seviyeden tanıtabilirsiniz. Bu gönderilerin hacmi yeterince büyük değil.

“Bu sefer Quanzhou’ya geldim, ama gerçekten size götürmek istiyorum. Şarkının ve Yuan hanedanlarının Dünya Deniz Ticaret Merkezi, 945 sivil güvenlik birimine sahip bir hazine şehri ve tüm şehrin genel miras uygulaması, ne “Nisan 2022’de, 3’te, blogcunun” İflas Kardeşleri “Xiaohong kitap platformunda bir video yayınladı,” Ateş Quanzhou’ya gitmeden önce “. Quanzhou’nun hikayesini anlatın ve 20 milyondan fazla hasat etti Ağ oynatmalarında.İki yıl sonra, bu video altında hala netizenler bir mesaj bırakıyor: “Yarın git ve sonunda git.”

“İnsanların küçük şehirler için tercihi aslında ortak bir nostalji, yaşamın kazançları ve kayıpları ve daha iyi bir yaşam arayışı üzerine bir tür yansıma.” Göz ardı edilen manzaraları keşfedin ve sıcak insan duygularını ve benzersiz hikayeleri görün.Kıt turizm kaynakları çağında, herkes “burada” ve “bir şölen” için sabırsızlanıyordu.Bugün, yeni nesil turistler kendilerini şehrin ayrıntılarına daldırmak, şehirleri havai fişek ve insanlık ile açmak, büyümenin güzelliğini yakalamak ve kendi seyahat deneyimlerini elde etmek istiyor.

Dağ taşı

“Ziyaretçilerin daha fazla yer gazı, havai fişek ve insancıl içeriğe ihtiyacı var.”

—— Li Yu, Sincan Uygur Otonom Bölge Turizm Tanıtım Merkezi Direktörü

Yeni medya platformu, bizim ve turistler arasındaki ilişkiyi daha da yakınlaştırdı, böylece biz ve bu turistler arasında doğal bir özellik ve bağlantımız var.Bu süreçte bir yandan, turistlerin platform aracılığıyla ne düşündüğünü, gördüğünü ve hissettiklerini anlayabiliriz;

Örneğin, geçmişte, güzel bir manzara filmi yayınlamak gibi görüntü tarafından daha fazla tanıtıldık.Bununla birlikte, gerçek turist duygularından, daha fazla yer gazına, havai fişeklere, insancıl içeriğe veya stratejik içeriğe daha fazla odaklanmaya ihtiyaç duyabilirler.Bu nedenle, Sincan Turizm Propaganda’nın tanıtımı, son birkaç yılın imajından yeni medya platformları aracılığıyla yavaş yavaş pazarlama hizmetlerine dönüştü.

Geçen yıl, Xinjiang ve Xiaohongshu birçok klasik durumda işbirliği yaptı.Örneğin, Duku Karayolu Turu, Duku Otoyolu Sincan’dan Haziran -Ekim ayına kadar Ekim’e kadar çok sıcak bir IP’dir ve kendi trafiği vardır.Xiaohongshu, Xinjiang’ın iyi bilinen doğal noktalarının doğal noktalarını ve çizgilerini Line Otoyolu boyunca ele geçirdi ve çok fazla trafik kazandı.

Ayrıca Sincan’ın buz kaynaklarının çok zengin olmadığı bir durum var, ancak kar kaynakları çok zengin.Buna yanıt olarak, kullanıcının özelliklerini, tonlarını Sincan Snow kaynakları ve Xiaohong kitap platformunun kayak deneyimiyle birleştiriyoruz.Bu nedenle, geçen kış Xinjiang’a birçok insan vardı.

Daha önce bir blogger videosu izledim ve çok hareket ettim.Dedi ki: “Xinjiang bir şarj hazinesidir. Eğer hayat çoğunlukla sıkıntılıysa, birçok turistin kendilerini Sincan ile rahatlatmak veya bulması olabilir.

“Net Kırmızı” nasıl “Uzun Kırmızı” na dönüştürülür?İlk olarak, tanıtım için dikkat edin.Kültürel turizm için, iyi şarap da derin sokaklardan korkar ve şiddetle desteklenmesi gerekir.Sürekli olarak yüksek kaliteli içerik oluşturarak ve platform yardımına yardımcı olarak ve propaganda avantajlarından oluşan bir koleksiyon oluşturarak, propaganda etkisini en üst düzeye çıkarabilir.Örneğin, Xinjiang, turistlerin bir bakışta anlayabilmeleri, bir bakışta anlayabilmeleri ve bir bakışta topraklanabilmesi için resmi olarak resmi bir “Turizm Manuel” sütunu yaptı.İkincisi, turistlere catering, konaklama, ulaşım ve turizm deneyimi gibi tüm yönlerden düşünceli hizmetler sunarak hizmetleri güçlendirmeye dikkat etmektir.

“Detayların detaylarını ve kırmızı sudan uzun su akışından bulun”

—— Zhang Qing, Shanxi İl Kültür ve Turizm Bölümü Propaganda Bölümü Promosyon Bölümü Direktörü

Son iki yılda, Shanxi’deki çeşitli şehirler yeni medyanın yayılmasını kullandı ve kültürel turizm propagandasının etkileri açık.Yeni bir medya platformu olarak, Xiaohongshu çok özel.Örneğin, kültürel seyahat pistinde, Xiaohongshu’nun insanları gerçekten hareket ettirdiği şey içeriktir.

“Finess” al, iyi yol nedir?Bizim bakış açımızdan, çok küçük bir insizyondan modern kullanıcıların deneyimini çekmeye “küçük”.Shanxi’de üç büyük dünya kültürel mirası ve Wutai Mountain ve Yungang Grottoes Peaceya Antik Şehri var.Ancak, Xiaohongshu ile işbirliğinde ilk tercih değiller.Chan Ruo Xingchen’in kültürel kalıntıları ve hatta ıssız bir dağdan insanları taşımak için hikayeler kullanan küçük yerlerle başlamayı seçiyoruz.Diğeri, göze hoş gelen yaratılış, yaratıcılık ve grafik üretiminin tamamen yetersizliği olan “titiz” dir.Üçüncüsü hassas bir duygusal bağlantı, yani duygusal değer arzıdır.

Shanxi’de nispeten belirgin bir insan kaynakları olan bir bölge için, Xiaohongshu gibi platformlar birikim üretebilir.Platformun eserleri yazar veya yaratıcı ekip tarafından tanındıktan sonra, bir işleme anlayışı var ve daha sonra yaratıcı nesli olmayabilir. .Shanxi’nin kaynakları, tıpkı kültürü kazmak gibi kültürü kazıyor.Kültürü kazmak basit bir mesele değildir.Son yıllarda, Xiaohongshu ile derinlemesine işbirliği yoluyla, bu hikayeleri canlı ve canlı anlatmamız gerektiğini bulduk, böylece insanlar dinlemeyi, dinlemeyi, anlamayı ve gerçekten Shanxi Turu üretme dürtüsüne sahip olmayı seviyorlar.

Shanxi’deki üç sıcak nokta Datong, Taiyuan ve Yuncheng’dir, ancak bir ilçe veya şehir değil, tüm eyalette pazarlama ile karşı karşıyayız.Shanxi’de birçok kaynak ve iyi kaynaklar var, ancak Datong’dan Yuncheng’e kadar üç numaralı Turist Otoyolunun ana hattı inşa ediyoruz. “Turist Karayolu Ağı’nı deneyimleyin, böylece herkesin uygun yolları ve rotaları Shanxi’ye girer.1 numaralı üç yol yönetim kurulu boyunca bağlanmıştır ve üç büyük dünya kültürel mirasının hizmet ve tur deneyimi geliştirilmiştir.

Back To Top