2024’te, gençlerin gıda güvenliği ve beslenme sağlığı bilimi eğitiminin "büyümeyi daha iyi hale getir" faaliyetleri Changsha, Hunan, Hunan, Hunan’a girdi.

23 Nisan’da, 2024’te, genç gıda güvenliği ve beslenme sağlığı bilimi eğitiminin “büyümeyi daha iyi hale getirme” faaliyetleri Changsha İlçesindeki Binjiang Ortaokulunda başarıyla yapıldı.Çin, bir sonraki nesil çalışma komitesinin asistanı olan Ji Lina, Li Mao, Gıda ve Uyuşturucu ve Uyuşturucu ve İnceleme ve Sertifikasyon Merkezi Direktörü Changsha Pazar Denetimi ve Yönetim Bürosu, Gong Weigang, Lojistik Güvenlik Servis Merkezi Direktörü , Hunan Xiangjiang Yeni Bölge Eğitim Bürosu ve Xiangjiang Yeni Bölgesi Sağlık ve Sağlık Bürosu, Hunan Guo Huiyu, Kapsamlı Denetim Bölümü müdür yardımcısı Shen Chunfang, Changsha KFC Co. Ltd. toplantıya okulda 500’den fazla öğretmen ve öğrenci ile katıldı.

2024 yılında, gençlerin gıda güvenliği ve beslenme sağlığı bilimi eğitimi faaliyetlerinin faaliyetlerinin, organizatör Çin tarafından bir sonraki nesil çalışma komitesinin eğitim merkezini ve ortak eğitim merkezi ortak refahı Co -organizater’ı önemsemek için ortaklaşa düzenlendiği anlaşılmaktadır. Çin Sağlık Eğitim Merkezi.Bu yılki etkinlik 10 Nisan’da başlatıldı ve Nanjing, Fuzhou, Foshan vb. Beslenme ve sağlık.

Kampüste Köklü Sağlık Proplarının DIY Konfigürasyonu 营 ‘Bir Beslenme Bilimi Boynuzları’

Etkinliğin başında, etkinliğe katılan konuklar, 2024 etkinliğinin yeni olaylarını gözlemlemek için okulun uygun kanalının yanına geldi-“Gıda ve Beslenme Bilimi Limanı”.Kurs yazılımının boş zamanlarında, öğrenciler de izlemeye ve deneyimlemeye geldiler, “Gelin ve yüksekliği ölçün, bir ağırlık çağırın, herhangi bir değişiklik olup olmadığına bakın!”Personele göre, bu yılki etkinlikte, KFC markası “Popüler Bilimin Kampüse Yerleştirmesine Bırak” fikrini önerdi. , yeni sahnenin uygulanması elde edildi ve öğrencilerin popüler bilim bilgisinden faydalanmalarına izin verdi.Changjun Binjiang Ortaokulu’nda, sağlık yönetimi küçük sahne DIY konfigürasyonu ile yapılandırılan yerel koşullara göre-yüksek vücut ağırlığı ölçüm enstrümanı ve büyük bir ağırlık indeksi geçişi, böylece öğrenciler herhangi bir zamanda sağlık büyümelerini bilir ve dikkat edebilirler Boş zamanlarında ve her zaman dinamik denge yemelerini hatırlatırlar.

“Popüler Bilim Kılavuzu” nun yeni versiyonu 安 Gıda Güvenliği Yeni Bilgi

Etkinliğin başlamasından önce personel, “Çin Yerleşik Diyet Rehberi” nin temel tavsiyesi ve popüler gıda güvenliği ağı söylentileri için “Gençlik Gıda Güvenliği ve Beslenme Sağlığı Popülerleştirme Kılavuzu” nun en son versiyonunu dağıttı.Sınıf arkadaşı Wang, popüler bilim kılavuzu aracılığıyla taze gıda güvenliği ve beslenme sağlığı bilgisini öğrendiğini ve aynı zamanda el kitabını ailesiyle paylaşmak için geri alacağını söyledi.

Güzel ritim ile birlikte, mekandaki öğrenciler mekanda “gıda güvenliğinin üç karakterini” okumaya başladı.Popüler bilim bilgisini ağzın ağzının ritmine dahil etmek, gençlerin bilişini ve anlayışını içeren “gıda güvenliğinin üç karakteri”, bu yenilikçi popüler bilim yönteminden biri haline geldi. Öğretmenler ve öğrenciler tarafından oybirliğiyle hoş karşılandı.

Çocukların sınırsız yaratıcılığa sahip olmalarına yardımcı olmak için “küçük gıda personeli” AIGC için savaşın

Gıda Güvenliği ve Beslenme Sağlığı, öğrencilerin günlük diyetiyle yakından ilişkilidir. “gıda güvenliğinin gıda güvenliği. Gıda personeli “ve” küçük adımlar “gıda tasarrufu için.Etkinlik sitesinde, toplantının liderleri ve konukları öğrencilere “küçük gıda personeli” fahri sertifikası verdi.Buna ek olarak, Genç Gıda Güvenliği ve Beslenme Sağlığı Bilimi Popülerleştirme Çalışmaları Koleksiyonu Koleksiyonu “Bu yıl devam ediyor ve yükseltildi. KFC markasının yaratıcılığında, bilimsel ve teknolojik gelişimin ayak izlerine ayak uydurabilir ve çocukların yaratıcılık ve teknolojisini entegre edebilir. Ressamın yaratılmasına artar, AIGC ve “beslenme sağlığı” arasındaki yaratıcı çarpışmayı gerçekleştirin ve öğrencilerin ustalaştığı popüler bilim bilgisine yaratıcı kanatlar ekleyin.

Hemen ardından Changsha Sağlık Yönetim Derneği Başkan Yardımcısı ve Ulusal Kıdemli Sağlık Müdürü Liu Xing, öğrencilerde gıda güvenliği ve beslenme sağlığı bilimi üzerine harika bir ders getirdi.

Çin, bir sonraki nesil çalışma komitesinin eğitim merkezinin asistanı yardımcısı Ji Lina, etkinliğe katıldı ve şöyle dedi: “Gençler ülkenin ve ulusun geleceğidir ve hepsinin ortak çabalarının derinlemesine uygulanması “Sağlık Çin” stratejisinde Toplumun Sektörleri, Yeni Yılda Yaşam Yürüyüşlerinin Sonucu. Toplumun tüm sektörlerinin avantajlarını tam olarak harekete geçirin ve entegre edin, ortaklarla yeni vurgular ‘, etkinlik için “yeni kinetik enerjiyi” enjekte etmeye devam edin, böylece daha fazla gencin popüler bilim etkinliklerinden faydalanması “

Changsha Market Denetimi ve Yönetim Bürosu Gıda ve İlaç Bilgileri ve İnceleme ve Sertifikasyon Merkezi Direktörü Li, Changsha’nın bu aşamada her zaman sosyal ortak yapımını ve paylaşımını aktif olarak teşvik ettiğini söyledi. Changsha, kampüs gıda güvenliği denetimi ve düzeltmesinin özel bir operasyonunu başlatıyor, tüm tarafların sorumluluklarına bastırıyor, olağanüstü sorunlara odaklanıyor, güçlü ve etkili önlemler alıyor, kampüste gıda güvenliği risklerinin gizli tehlikelerini ortadan kaldırıyor ve kurumsal mekanizmalar oluşturuyor ve geliştiriyor. Okullardaki öğretmenlerin ve öğrencilerin güvenliğini etkili bir şekilde sağlayın.Gençlik gıda güvenliği ve beslenme sağlığının bilim popülerleştirme faaliyetlerinde, öğrenciler katılım ve deneyimlerden etkili bir şekilde yararlanabilir, gıda güvenliği ve beslenme sağlığı bilincini geliştirmeye çalışabilir ve “kendi gıda güvenliği ve beslenme sağlığı” ilk velileri ” yaş.

Back To Top