Bu eğitim blog yazarı büyük bir tartışmayı tetikledi!Çocuğunuzun sevgili modelinizi parçalamasına izin verin ve cetvelinizle avucunuzu bırakın … Netizen: Zorbalık Aile Ziyareti

Son zamanlarda, sosyal medya hesabı “Zhao Juing Aile Eğitimi”, “Ev Ziyareti Çin” ve “Zhao Juing sohbet eğitimi” tarafından yayınlanan birkaç video netizenlerin dikkatini ve tartışmalarını uyandırdı.Videoda, Zhao Juing sadece bir ortaokul çocuğuna bir çekiçle satın aldığı el modelini parçalamasını istemedi, aynı zamanda çocuğun avucunu tutmaya devam etmek için bir cetvel kullandı.

“Zhao Juing Aile Eğitimi” profili şunları yazdı: “Zhao Juing, çok fazla ders vermeyen ve çocuğu bir dahiye dönüştürmek için ‘dahi öğretme çocuğunun’ yöntemine güvenen Du’nun annesidir.(Oğul) 3 yaşında, 150 saf İngiliz dünya başyapıtları, 7 yıllık dört dilde yetkin.On milyonlarca öğrencinin öğrenmeyi sevmesine başarılı bir şekilde yardımcı oldu ve ülke çapında 1.000’den fazla konuşmayı gezdi.

Zhao Juay tarafından yayınlanan birkaç video, 26 Aralık 2023’te iki kutu süt taşıdığını ve “Bugün Jiangsu, Kunshan’a geldik ve ikinci sınıf bir öğrencinin evini ziyaret ettik.” Dedi.

Öğrencinin soyadı Huang.Öğrencinin evinde Zhao Juing, Huang’ın annesine ve iki küçük kardeşine sarıldı.Zhao Juing, Huang’ın annesine şöyle dedi: “Sana söyledim, neredeyse oğlunuz tarafından öldürüldüm.” Bütün gün bilgelik.

Bir süre sonra Huang sınıfı okuldan eve döndü ve nazikçe “Bay Zhao iyidir” diye bağırdı.Şu anda, Zhao Juing hala sınıf arkadaşı ile gülümsedi ve sınıf arkadaşı Huang ve annesine “Bana on dakika ver, bunun hakkında konuş” dedi.

Zhao Joying, Huang’dan çöpü odaya dökmesini istedi.Dedi ki: “Tanrım, çöp başının üstünde, bütün gün bu kirli havada. Yatak odasında atıştırmalıklar var. Durum nedir?Mevcut duruma göre öğrencilerim sizin gibi değil.

Daha sonra, Zhao Juing, Huang sınıf arkadaşındaki öğretmenden bir yorum dönemi okudu ve ayrıca Huang Huang’ın babasıyla uzak bir video vardı.o“Bu sefer buradayım, gerçekten aile yöntemini beklemek istiyorum. , seninle savaş. “

Zhao Juing ayrıca, “Oğlunuz depresyonda değil ve beni depresyona sokdu. Bir gün öğretmenin bir anne olarak yaşaması için, oğlunuz liseye giremez. Vicdanım nedir? Nasıl uyuyabilirim?Tüm öğrencilerim mükemmel ve oğlunuz hala oynuyor.Artık seninle konuşmayacağım, önce konuşalım.

Sonra, Zhao Juay, sınıf arkadaşı Huang’ın yatağında oturuyordu, elinde bir hükümdar tutuyordu ve Huang’ın annesi bir kenara bırakıldı.Zhao Jugy, duvarın yanında duran Huang’a, “Sınıf arkadaşı Huang’ı parçalayan gözlerime bakarak” dedi.

Zhao Juay, Huang’ın model kutusunu yere attı, sınıf arkadaşının kutuyu açmasına izin verdi ve ondan mutfağın kesme tahtasını almasını istedi.“Bir saatle çiçekleri görebiliyor musunuz? Matematik 41’den 140’ı görebilir mi?Bu dönemde Zhao Juing, hükümdarı Huang Huang’ın avucunu yenmek için de kullandı.

Videonun başında, birkaç satır “emekli öğretmenlerin ev ziyaretleri Çin kör kutusu -ceza olmadan iyi bir eğitim değil” sattım.Buna ek olarak, videoda “Video piyasaya sürüldükten sonra piyasaya sürüldü ve kötü bir rehberlik yok. Küçükler, küçüklerin koruyucusunun onayından sonra piyasaya sürülüyor.

Birkaç ay önce, Zhao Juay’in yayınlanan bir videoda çocuğun isyan problemini çözmek için üç hamle kullanabileceğini söyledi.“Birincisi çocuğa saygı duymak ve inanmaktır. İkincisi çömelmek ve çocukla iyi konuşmaktır. Üçüncüsü dinlemektir.”

Zhao Juing tarafından yayınlanan videonun altında, bazı netizenler şunları söyledi:“Bu ‘zorbalık aile ziyareti’. Gerçek eğitim yöntemi, çocuğun ilgisini kaybetmesine izin vermek değil.”

Bazı netizenler şunları söyledi:“Eğitim kaçırılan bir çocuk değildir. Çocuklarınızı eğittiğinizde, öncelikle zamana ayak uydurduğunuzu bilmelisiniz.

10 Ocak bu yıl,“Chongqing Gansu Ticaret Odası” nın WeChat kamu hesabı, makaleyi yayınladı “[Yeni Yönetmenlere Giriş] Ticaret Odası -zhao Juing.Makaleye göre, Luzhou Summer Light Culture Media Co., Ltd.Fotoğraf, yönetmen Zhao Juay ve sosyal medyanın “Zhao Juing Aile Eğitimi” nin aynı kişi olduğunu gösteriyor.

Zhao Juing’in profilinde“32 Yıllık Kıdemli Sınıf Öğretmenleri ve Çinli Öğretmenler”, “ABD Pozitif Disiplin Derneği Sertifikalı Aile Okulu Çifte Öğretim Görevlisi”, “Sadia Kıdemli Psikolojik Danışman”, “Tayvan Tong Yujuan Resim Kıdemli Psikolojik Danışman”Beklemek.

Makale ayrıca Luzhou’nun Summer Light Cultural Media Co., Ltd.’nin 2023 yılında Chongqing, Shancheng’de kurulduğunu belirtti. 2019.

“Şirketin kurucusu Zhao Juing’in on binlerce müfredatın 32 yıllık öğretim ve optimizasyonunun teorik araştırması ve keşfi, yaz kampı ve Uluslararası Çalışma Kampı, gençlerin büyümesini destekleyen bir ön hat eğitim markasına dönüştü. Çin’de (inovasyonla).

Enterprise soruşturma şovları,Luzhou Summer Light Cultural Media Co., Ltd. 11 Nisan 2022’de kurulmuştur. Bölüm 398, Bölüm 1, Yongning Street, Yongning Street, Yongning Street, Naxi Bölgesi, Luzhou City, Sichuan Eyaleti’nde kayıtlıdır.İşletmenin kapsamı, eğitim danışmanlığı hizmetlerini (lisans onayında yer alan eğitim eğitim faaliyetleri hariç) ve birincil ve ortaokul öğrencilerinin dış velayet hizmetlerini içerir.

Dün öğleden sonra, Orange Persima interaktif muhabirleri şirketin kayıtlı telefon numarasını birçok kez çevirmeye çalıştılar.İlk iki telefon sesi “çağrıda” ve üçüncü kez kapanması için bildirildi.

Muhabir, 15 Eylül 2017’nin başlarında Psikolojik Danışman yeterlilik sertifikasının iptal edildiğini tespit etti.Zhao Juay, yazısında defalarca “İngilizce değil” olarak adlandırdı, ancak birçok İngiliz ülkesinden bir sertifika aldı.

Muhabir ayrıca,WeChat Halk Hesabı “Midsummer Light Bulut Sınıfı” nın Luzhou Summer Light Cultural Media Co., Ltd. Halka açık hesabında, hesap altında satılan ürünler arasında Zhao Juing’in kitapları, kursları ve öğrenme kariyer planlaması, yüksek uçlu dava danışma, yaz kampı, kış siparişi, kış sipariş kampı ve diğer.

Chongqing’deki Gansu Ticaret Odası personeli medyaya yanıt verdi ve Ticaret Odası ilgili kamuoyuna dikkat etti, ancak Zhao Juing tarafından işletilen şirket sadece Ticaret Odası’nın Direktör Birimidir,Ticaret Odası, şirkette bir denetim ve yönetim rolü oynayamaz, bu nedenle işlenmeye müdahale etmek imkansızdır.

Aynı zamanda, Luzhou Şehri’nin Naxi Bölgesi Piyasa Denetimi ve Yönetim Bürosu, Zhao Juing’in kişisel davranışına aittir.ÖzŞu anda hiçbir ticari işlem veya iş davranışı bulunmamıştır ve bu nedenle video sürümü ve çekim yeri, pazar denetim yönetiminin müdahale etme hakkı yoktur.

Buna ek olarak, bazı netizenler Zhao Juay’in videoda terfi eden emekli bir öğretmen olmadığını, ancak “reddedildiğini” söyledi.Buna,Jieyuguan Şehri Eğitim Bürosu personeli, Zhao Juay’in 2023’te şehirdeki bir ilkokuldan emekli olduğunu söyledi. Eğitim Bürosu, netizenler tarafından bildirilen konulara yanıt olarak soruşturmaya müdahale edecek.

Akşam muhabir, konunun ne ilerlediğini sormak için Jieyuguan Eğitim Bürosu ile iletişime geçmeye çalıştı.

Back To Top