Evcil hayvan endüstrisinin yüksek kaliteli gelişimine yardım edin, 2024 Pet Food Güvenlik Konferansı Jinan’da yapıldı

Xu Yuzhou Sun Huiping Jinan Raporu
Son yıllarda, Çin’in evcil hayvan endüstrisi hızla gelişti ve dünyanın en hızlı büyüyen evcil hayvan pazarlarından birine dönüştü.”2023-2024’teki Çin’in evcil hayvan endüstrisindeki Beyaz Kağıt”, 2023 yılında, 2023’te kentsel kasabanın evcil hayvanlarının (köpekler ve kediler) tüketici pazar büyüklüğünün 2023’te evcil hayvan maması pazarı payının%52,3’üne ulaştığını gösteriyor. Bu bağlam, evcil hayvan gıdalarının beslenmesi, tüketicilerin dikkatini çekti, bu yıl 315 tarafından bildirilen alt evcil hayvan gıda olayları da tüm evcil hayvan gıda şirketleri için alarm verdi ve seviyeyi geliştirdi. güvenlik.
İşletmelerin üretim teknolojisinin seviyesini geliştirmelerine yardımcı olmak için, “iyi evcil hayvan maması shandong” un genel görüntüsünü oluşturmak, evcil hayvan sağlığı ve beslenmesini daha da teşvik etmek.
Bu toplantının Shandong Pet Endüstri Derneği, Shandong Tarım Bilimleri Akademisi ve Hayvancılık ve Veteriner Tıbbı Enstitüsü, Şangay Tianxiang Kalite Teknoloji Servis Şirketi, Ltd., Tongzhong Standart Teknoloji Servisi (Qingdao) CO tarafından desteklendiği bildirildi. ., Ltd CO -Düzenlenen konferans, tema paylaşımı, teknik seminerler ve evcil hayvan gıda güvenliğine odaklanan, hükümet denetimi, dernek rehberliği, teknik destek ve kurumsal benlik gibi farklı perspektiflerden ayrılmıştır. Disiplin, hepsi evcil hayvan gıda güvenliği, sürdürülebilir endüstri gelişimi ve evcil hayvan sağlığının karşılaştığı zorluklar ve fırsatlar, evcil hayvan gıda güvenliği üretimi güvenliği için teknik rehberlik sağlar. Üretken Kuvvetler, Shandong Hayvancılık ve Veteriner Bürosu’nun Yem Veteriner İlaç Ofisi, Çin Tarım Bilimleri Akademisi, Çin Yem Endüstrisi Derneği, Shandong İl Tarım, Bilimler Akademisi, Shandong Evcil Hayvan Endüstrisi Derneği ve birçok evcil hayvan -ürün şirketi/ Toplantıya marka liderleri katıldı.
Shandong Pet Endüstri Derneği Changan Zhongping, evcil hayvan gıda güvenliğinin sektörün temeli olduğunu söyledi. Sektördeki işletmeler, tüketiciler ve milyonlarca evcil hayvanın hayatı, sağlığı ve güvenliği için.Aynı zamanda, bu konferans aynı zamanda hükümet yetkililerinden profesyonelleri, üçüncü taraf test kurumlarını, bilimsel araştırma enstitülerini ve diğer profesyonelleri, erken uyarı, hammadde kontrolü ve diğer evcil hayvan gıda güvenliği önleme ve kontrol sistemlerinin yapımının nasıl olduğunu tartışmaya davet etti. “Evcil Hayvan Güvenliği” konularında tartışıldı.
Shandong Pet Endüstrisi Derneği Changan Zhongping, bir konuşma yaptı
Shandong Tarım Bilimleri Akademisi Enstitüsü Müdür Yardımcısı Liu Guifen, uygulayıcıların evcil hayvan sektörünün arkasındaki evcil hayvan maması güvenliği sorunlarına ayık bir şekilde tanınması gerektiğini söyledi. ayrıca evcil hayvan sahibinin psikolojik ve maddi olarak vurulmasına neden oldu.Bu nedenle, uygulayıcılar evcil hayvan gıda güvenliğinin dikkatini güçlendirmeli ve ileri teknolojileri tanıtarak, araştırma ve geliştirme yeniliğini güçlendirerek ve üretim teknolojisini geliştirerek evcil hayvan gıdalarının teknolojik içeriğini ve kalitesini sürekli olarak iyileştirmelidir.
Liu Guifen, Hayvancılık ve Veteriner Tıbbı Enstitüsü Müdür Yardımcısı, Shandong İl Tarım Bilimleri Akademisi
Konferansta, Shandong Hayvancılık ve Veteriner Bürosu yem ve veteriner bölümü müdür yardımcısı Zhao Hongshan, önce “yem düzenlemeleri ve kalite ve güvenlik denetimi” temasını paylaştı.Pet gıda güvenliği açısından, hala zayıf örnek alıkoyma teknolojisi, düzensiz ürün formülü etiketleri ve tehlikeli operasyon raporlaması sisteminin uygunsuz uygulanması vardır. Güvenlik Yönetimi Spesifikasyonları “ve Tedarikçi Değerlendirmesi, Hammadde Tedarik ve Kabul Sistemleri Yasadışı hammaddeleri ve tatmin edici olmayan hammaddeleri kontrol etmek için; İkincisi, Gıda Üretim Hatları ve Üretim Atölyeleri Değiştirin Yem Üretim Gereksinimleri Konusunu karşılamak için evcil hayvanları karşılayabilir, atölye çalışmasını kontrol edebilir, atölye ve işlev odaları üçüncü, ilgili düzenlemelere uymalı, kalite, kalite ve marka hedefleri oluşturmalı, “Dördüncü Düzenlemeler, Kendini Kavrama”; Sanayi derneklerinin disiplini, sanayi derneklerinin kendini disiplini ve Shandong Pet Yasası’nın sağlıklı kalkınma ortamını ortaklaşa oluşturmak için kurumsal yasalar ve düzenlemeler.
Shandong Hayvancılık ve Veteriner Bürosu Yem ve Veteriner Bölümü Müdür Yardımcısı Zhao Hongshan, temayı paylaştı
Yao Ting, Sekreter Yardımcısı -Pil Yayınları Beş Pet Yemi Yönetmelikleri ve Sekreter Yardımcısı -Çin Yem Endüstrisi Derneği’nin genel olarak, “Standart ve Kapsamlı’nın Sağlıklı Gelişimi Teşvik Edilmesinin Paylaşımı evcil hayvan yemi üretimi ve beyanı, endüstri standartlarının oluşturulması ve endüstrinin acilen çözülmesi gereken kalite ve güvenlik sorunları.Aynı zamanda, endüstrinin sürdürülebilir gelişimi için, ürün konumlandırma ve hile, hammadde değerlendirmesi, özelleştirilmiş ürünler, ince işleme ve yağsız yönetim, düşük protein ana gıda, kalite, güvenlik, işleme endeks sistemi kuruluşu üzerine odaklanmak gerekir. ve test yöntemleri.
Yao Ting, Sekreter Yardımcısı -Pil Beş Evcil Yem Yönetmelikleri Düzenlemeleri, Yao Ting, Sekreter Yardımcısı Yao Ting’i paylaştı -Çin Yem Endüstrisi Derneği’nin Pet Şubesinin Genel
Bir Zhongping, “evcil hayvan gıda işletmelerinin güçlendirilmesi ve endüstri bütünlüğünü inşa etme” temasını paylaştı.Hebei tarafından maruz kalan evcil hayvan gıda ürünlerinin kalitesi ve güvenliği, Shandong eyaletindeki uygulayıcıların alarmını da ahlaki kârlılık farkındalıklarını güçlendirdi ve güvenlik üretimi seviyesine çağırdı.Shandong Pet Endüstri Derneği standartlar ve standartlar oluşturmaya devam edecek ve düzenleyici departmanları ve uzmanları zaman zaman eğitim eğitim faaliyetleri yürütmeye davet edecektir.Aynı zamanda, Dernek, Provin’deki evcil hayvan endüstrisinin yüksek kaliteli gelişimini dolaylı olarak teşvik etmek için Shandong Tarım Bilimleri Akademisi ve Shandong İl Hayvancılığı ve Veteriner Bürosu ile özel bir denetim ve denetim mekanizması kurulmasını koordine edecektir.
Shandong Pet Endüstri Derneği Changan Zhongping Paylaşım Temaları
Kai Ruisi markasının sorumlu kişi Yu Yifan
Guotai Minan Pet’in kurucusu Chen Shangwu, “Yeni Kalite Üretken Evcil Hayvanlar Endüstrisi ile Yüksek kaliteli geliştirme” temasını paylaştı.
Shandong İl Tarım Bilimleri Akademisi Pet İnovasyon Araştırma Enstitüsü Dekan Yardımcısı Liu CE, “Pet Food Araştırma İlerlemesi” ni paylaştı ve “2023 Evcil Hayvan Yiyesi Değerlendirmesi Deneysel Beyaz Makalesi” ni yayınladı.
Li Junzuo, “Evcil Hayvan Gıda Kalitesi ve Güvenlik Potansiyel Riskleri ve Önleme Karşı Önlemleri” Teması Tema Paylaşımı
Liu Xueqin, Shandong Shuai Ke Pet Products Co., Ltd.
Verford Pet Class’ın kurucusu Jin Feng, “evcil hayvan gıda formülü tasarım ilkeleri ve trendlerinin ilkeleri ve trendleri” temasını paylaştı
Chen Liang, Taiantai Pet’in teknik direktörü, “Pet Food Production Süreci Risk Kontrolü” tema paylaşımı
Endüstri diyalog bağlantısında, birçok evcil hayvan maması fabrikası ve marka temsilcisi “Petrol ve Marka Standı ellerinde evcil hayvan gıda güvenliğinde” temasına dayanmaktadır. Fabrikaların ve markaların çalışmalarını tanıtın, evcil hayvan gıda güvenliği ve kalite standartları oluşturun, evcil hayvan gıdalarının sağlıklı gelişimini teşvik edin ve “Shandong’daki iyi evcil hayvanların” altın tabelasını çağırmaya devam edin.
Haber İpucu Raporlama Kanalı: “Qilu One” uygulamasını indirin veya Wechat Mini -Programı “Qilu Yita” adını arayın, eyaletteki 800 muhabir çevrimiçi rapor vermenizi bekliyor!
Rapor/Geribildirim
Back To Top