1 Mayıs turu ne tür yeni kültürel turizm trendi ısınacak?

Mayıs günü tatili geliyor ve yerli turizm pazarı bir kez daha zirveye çıktı.Bir varış noktası seçerken ve seyahat rotası planlarken, Xiaohongshu birçok genç için ilk tercih haline geldi.Mayıs ayında, Xiaohongshu bir dizi etkinlik yoluyla kültürel turizmin düzenini güçlendirecek.

“Küçük Kırmızı Kitap”, bu birçok insan için yaşam normu haline geldi.Crowei tarafından yayınlanan “2023 Turizm Tüketim İçeriği Araştırma Raporu” na göre, turistlerin%80’inden fazlası, turizm varış noktasını belirlerken kalkıştan önce iyi bir iş çıkaracak ve çeşitli platformların zaman ve enerjisinin dağıtılmasında Xiaohong kitapları yer almaktadır. Enerji ve enerjinin dağıtımında.

Xiaohongshu, ilk olarak büyüyen aktif kullanıcıları ve gerçek paylaşım içeriği sayesinde turizm kararı için önemli bir platform haline geldi.2023’ün sonundan itibaren, Xiaohongshu’nun aylık aktif kullanıcıları 300 milyonu aştı ve bunların 100 milyon kullanıcısı içerik oluşturma ve paylaşımına katıldı.Buna ek olarak, Xiaohongshu’da -90’ların üçte birinden fazlası vardır ve kullanıcıların yarısından fazlası bu kullanıcı grupları turizmin ana tüketimi ile oldukça tutarlıdır. Piyasa.

Xiaohongshu da kültürel turizm alanının düzenini sürekli olarak güçlendiriyor.10 Nisan’da Quanzhou Kültürü, Radyo, Televizyon ve Turizm Bürosu ve Xiaohongshu CO CO -DÖNÜŞÜMÜ QUANZHOU’daki Little Red Book Topluluğu Kültürel Turizm Geliştirme Konferansı’nı düzenledi.Konferansın teması “Şehir Kırmızı” dır ve farklı şehirlerden 100’den fazla kültürel turizm departmanının temsilcisi, endüstri gelişiminin yeni konularını tartışmak, şehrin çok kültürlü ifade yöntemlerine dokunmak ve şehirlerin sürdürülebilir kalkınmaya yardımcı olmak için bir araya getiriliyor.

Konferansta, Xiaohongshu “Yeni Şehir Kartvizit Planı” nı başlattı. kültürel seyahat endüstrisinin dijital dönüşüm ve marka yükseltmesi elde etmesine yardımcı olur.Xiaohongshu ayrıca özel portreler, kapsamlı maruz kalma kaynakları, üç aylık şehirlerde hedeflenen operasyon destek rehberliği sağlayacak ve kültürel turizm departmanlarının şehrin daha derin manzarasını derinden keşfetmesine ve kentsel turizmin yeni imajını şekillendirmesine yardımcı olmayı amaçlayacak.

Endüstri içeriden gelenler, Xiaohongshu’nun kültürel turizmdeki etkisinin seyahat stratejileri ve kararlarıyla sınırlı olmadığını ve seyahat alışkanlığını değiştirdiğini söyledi.Xiaohongshu’da, kullanıcı platformdaki grafik ve video içeriği tarafından çekildi ve daha sonra gerçek hayatta deneyimlendi ve tüketildi ve daha sonra deneyimini tekrar paylaşmak için çevrimiçi olarak geri döndü.Bu model, Xiaohongshu’da daire çizmeye devam etti ve bunun arkasındaki temel mantık, Xiaohong kitap platformunun yeni eğilim ve yeni hedefleri daha fazla yayınlama eğiliminde olması. İlgili içerik ve tüm kullanıcıların katılabileceği trend konularını planlayın, böylece bu yeni trendler her sıradan kullanıcı tarafından gerçekten kabul edilir.

Böyle bir ilham “verimli toprak” nedeniyle, Xiaohongshu da turist meraklılarının yeni bir oyun kazması ve niş bir “hazine” şehri bulmaları için bir rehber haline geldi.Geçen kış, XiaoHongshu’da çıktı ve bir cazibe olmayan Hengdao Nehri tren istasyonu oldu. Kamuoyunun kamu eğilimi, eksik istatistiklere göre, Xiaohongshu’daki kullanıcılar, toplam 2 milyon kilometre boyunca Citywalk’a sahipler.Xiaohongshu’nun turizm işinden sorumlu kişi tanıtıldı: “Her kullanıcı, kendi içerik tercihleri, konum bilgileri, arama niyeti, tüketici geçmişi, sosyal paylaşım vb. Sabit akışlı akış. “

Shanxi’deki antik binadan da tipik bir “küçük kırmızı kitap oyunu”.Eylül 2023’ten bu yana, Xiaohongshu, “Shanxi Antik Kurucu Kılavuzu” ve “Ziyaret Tapınakları” nı tanıtmak için Shanxi Eyaletinin Kültürel Turizm Departmanı ile işbirliği yaptı.Bu etkinliğin maruz kalması 270 milyona kadar, bu sadece turistlerin eski kültürel kalıntıların arkasındaki hikayeyi anlamalarına izin vermekle kalmıyor, aynı zamanda Shanxi’nin zengin tarihi kalıntılarına yeni ilgi duyuyor.Eylül’den Ekim’e kadar, Punch -in -in -in -in aktiviteleri ile 10.000’den fazla turist, Jindi Shanxi serisinin antik inşaat turuna başladı ve Shanxi’yi yeni bir perspektiften tanıyordu.

Xiaohongshu’nun kültürel turizm pazarlama stratejisi sadece kısa vadeli trafiğe dikkat etmekle kalmaz, aynı zamanda uzun vadeli kalkınmaya da dikkat eder.Topluluktaki etkileşim yoluyla, turistik yerler kullanıcı ihtiyaçlarını daha iyi anlayabilir, hizmetleri zamanında ayarlayabilir ve geliştirebilir, iyi huylu bir etkileşimli döngü oluşturabilir ve kentsel etkileyicileri kırmızıya büyümesini teşvik edebilir.Xiaohongshu’nun “Dinleme İkna” kültürü, kullanıcıların gerçek geri bildirimlerini kültürel turizm departmanı için hizmetlerin iyileştirilmesi için önemli bir referans haline getirdi ve kültürel turizm bilgilerinin yayılmasının hızlı yinelemesini fark etti.

Şu anda, Shanxi, Xinjiang, Chongqing, Hong Kong ve Quanzhou gibi 10’dan fazla kültürel turizm departmanı Xiaohongshu topluluğu ile stratejik bir işbirliği anlaşması imzaladılar.Önümüzdeki Mayıs günü tatili sırasında, Xiaohongshu ayrıca Shanxi, Fujian, Henan ve diğer yerlerde bir “Rehber Rehberi” başlattı ve antik rotaların üç ileri keşfi ve tanıtım deneyimi daha fazla şehre kopyalandı. .

Buna ek olarak, kırsal destinasyonlar için Xiaohongshu, önümüzdeki üç yıl içinde yüzlerce ilçeyle işbirliğine ulaşacak olan “kırsal dolaşım” kamu refahı planını da başlattı. ve köyün çevredeki formatlarının refahını ve gelişimini yönlendirin.

Back To Top