Çin Eğitim Geliştirme Stratejik Topluluğu Sanat Eğitim Profesyonel Komitesi 2024 "Estetik Eğitim Sızması, Güçlendirme Geleceği" Akademik Forumu başarıyla yapılır

18 Mayıs’ta Pekin Mimarlık Üniversitesi, Dingjun Shan Film Eğitim Teknolojisi (Shenzhen) Co., Ltd., Fayu Technology (Pekin) Co., Ltd. Akademik forum, Pekin Mimarlık Üniversitesi Daxing kampüsünde başarıyla düzenlenmektedir.

Açılış törenine başkanlık etti ve Çin Eğitim Geliştirme Stratejik Derneği Sanat Eğitim Derneği Genel Sekreteri Yang Xiuwen, Çin Eğitim Geliştirme Stratejisi Derneği Başkanı Han Jin, Chen Hongbing, Parti Komitesi ve Yardımcısı Daimi Komitesi üyesi Pekin Mimarlık Üniversitesi Başkanı ve Ulusal Koleji Estetik Eğitim Eğitim Bakanlığı Öğretim Komitesi, Gao Hong, Çin Eğitim Geliştirme Stratejik Derneği Sanat Eğitim Uzmanlık Komitesi Başkanı ve Merkezi Parti Komitesi Sekreteri Güzel Sanatlar Akademisi bir konuşma yaptı.

Han Jin, Yüce Liderlik Kültürel İdeolojisi’nin rehberliğinde, estetik eğitimin partinin eğitim politikasının kapsamlı bir uygulaması olduğuna ve ayrıca insanların temel görevlerinin önemli bir kısmını uygulamak olduğuna dikkat çekti. ulusal kültürün gücü ve ülkenin temel rekabet gücünü artırıyor.Şu anda, estetik eğitim yeni bir gelişim aşamasına girdi;Han Jin, çeşitli sanat eğitimi platformları oluşturmanın, her düzeyde Amerikan eğitim sızma uygulamasının derinleşmesini tam olarak desteklemenin ve yapay zeka ve sanat eğitiminin derin entegrasyonunu teşvik etmenin ve güçlendirilmesine tam oyun vermenin gerekli olduğuna dikkat çekti. .

Chen Hongbing, Çin Komünist Partisi’nin 18. Ulusal Kongresi’nden bu yana, çekirdek en yüksek liderliğe sahip parti merkez komitesi, estetik eğitimin yetenek eğitiminde önemli rolüne büyük önem verdiğini ve kapsamlı bir şekilde güçlendirme ve kapsamlı bir şekilde güçlendirme ihtiyacını vurguladığını belirtti. Okul estetik eğitimini geliştirin, estetik eğitimli insanlara, kültürel insanlara uyun, öğrencilerin estetik ve hümanist okuryazarlığını geliştirin.Pekin Mimarlık Üniversitesi, estetik eğitim dersinin açılmasından başlayarak, estetik eğitim kaynaklarını koordine ederek, “Dört -Tek” derin entegrasyonda müfredat öğretimi, pratik faaliyetler, kampüs kültürü ve sanat sergileri aktif olarak inşa eder. Okulun içinde ve dışında ve kültürel kaynaklarla okulun tarihi mirasına derinden dokunarak sanat sergi platformunu geliştirmeye devam ediyor, sanat eğitiminin sonuçlarına ulaştı.Okul estetik eğitiminin etkinliğini etkili bir şekilde artırmak için tüm yönetmen birimleriyle çalışmaya devam edebileceğimiz umulmaktadır.

Gao Hong, okul estetik eğitiminin temel sorunlarını güçlendirmek ve daha geniş bir fikir birliğinin güçlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Sanat eğitiminin estetik eğitimin önemli bir parçası olduğunu ve dördüncüsü estetik eğitimi teşvik etmek için güçlü ve etkili önlemler almaktır. .Gao Hong, okul estetik eğitimi ve sızma operasyonlarının uygulanmasında daha güçlü önlemler almanın gerekli olduğunu belirtti.Okul estetik eğitiminin daha güçlü radyasyonunu ve etkisini dört gözle bekliyorum, “estetik eğitimi” toplumda sıcak bir kelime haline getirmek, “estetik eğitimi” yeni bir moda yapmak, aynı zamanda “estetik eğitim” i rehberlik gücü yapmak.

Ana rapor oturumuna, Çin Eğitim Geliştirme Stratejik Derneği Stratejik Derneği Parti Şubesi Sun Dongmei ve Pekin Kültür Gelişim Enstitüsü (Beşeri Bilimler Okulu) Sekreteri başkanlık ediyor Mimarlık Üniversitesi.Pekin Normal Üniversitesi Profesörü ve Eğitim Bakanlığı Lisesi ve Zorunlu Eğitim Sanat Kursları Standardının Temel Üyesi Liu Lijing, Eğitim Bakanlığı Sanat ve Ulusal Savunma Eğitimi Araştırmacısı Liu Lijing, Wang Jie sırasıyla ana raporu bildirdi.

Liu Lijing, estetik eğitim sızma operasyonunun çekirdeğinin “Okul estetik eğitim sızma eyleminin kapsamlı bir şekilde uygulanmasının politikaları hakkında” bildirildi. “Öğrenciye” estetik eğitim ile sızmayı önermek.Estetik Yuta Wickling eyleminin uygulanmasının ana stratejileri ve temel görevleri, derslerin iki ana kanalını ve sanat öğretimini kavramalı, eğitim ve öğretim reformunu derinleştirmeli, öğretmenlerin estetik okuryazarlığının iyileştirilmesinin temel bağlantılarını kavramalı, öğretmenlerin öğretmenleri eylem ve sanatsal uygulama faaliyetlerinin estetik eğitimini uygulamak.

Yeni müfredat standartlarının revizyonu, estetik eğitimin önemli politikalarından, ana görevleri ve hedeflerinden yeni müfredat standartlarının revizyonu ile birleştiğinde “Yeni Çağ ve Yeni Yabancı Fuar: Okul Estetik Eğitim Sızma Eyleminin Kapsamlı Uygulanması Bildirimi” de Okul estetik eğitim eylemi, kuruluşlar, kuruluşlar, kuruluşlar, kuruluşlar, kuruluşlar uygulama yolu ve diğer boyutlar derinlemesine açıklanmıştır ve estetik eğitime “beş eğitim” in önemli bir parçası olarak vurgu yapmıştır. Öğrencilerin yaratıcılığının gelişimini teşvik etmede benzersiz işlevlerine ve değerlerine tam oyun vermek ve ülkemin yenilikçi ülkelerinin inşasına yardımcı olmak.

Estetik eğitim başarısı sürecinde, Çin Eğitim Geliştirme Stratejik Topluluğu Sanat Eğitim Uzmanlık Komitesi, bireyler ve birimler için fahri bir sertifika verdi ve film ve televizyon eğitimi çalışmalarının toplanmasına katkıda bulundu.Film ve televizyon eğitimi çalışmalarının koleksiyonu 5 ay sürdü ve etkinlik ilkokuldan tüm üniversite okulunun katılımını çekti ve tüm eserler orijinaldi.

Çin Eğitim Stratejik Topluluğu Sanat Eğitim Uzmanı Komitesi ve Fayu Technology, Ltd. Çin Eğitim Geliştirme Stratejik Derneği, Gao Hong, Sanat Eğitim Derneği Geliştirme Stratejisi Derneği Başkanı, Zhang Shuhui, Parti Komitesi Daimi Komitesi Üyesi ve Çin Üniversitesi Başkan Yardımcısı ve Çin Eğitim Geliştirme Sanat Eğitimi Strateji Derneği Sanat Eğitimi Zhou Xing, Özel Komite Başkan Yardımcısı, Guo Qingchun, Sekreter Yardımcısı -Çin Eğitim Geliştirme Strateji Derneği Genel ve Çin Eğitim Geliştirme Stratejik Derneği Stratejik Derneği Direktör Yardımcısı Meng Qingwu, vb.Ortak laboratuvar, “Estetik Eğitim Eğitimi, Eğitim Yönetimi, Eğitim Hizmetlerinin Modernizasyonu, Dijital ve Akıllı Dönüşümünün ve Eğitim Hizmetleri” nin özünü alacak ve ortaklaşa karar verme optimizasyonu, sistem inşası, yetenek geliştirme , Kanal Genişleme, Kaynak Entegrasyonu, Sahne Uzatma ve Dijital Yükseltme, vb. Amerikan Eğitim Yapay Zeka Endüstrisi, Üniversite -Araştırma İşbirliği işbirliğini gerçekleştirin.Estetik Eğitim Yapay Zeka Ortak Laboratuvarı’nın kurulması, Sanat Eğitimi Özel Komitesinin Yeni Sanatsal Kaliteli Eğitim Çağında Stratejik Önde gelen rolüne ve pratik rolüne tam bir oyun verebilir ve Fayu teknolojisinin ulusal hizmette teknik birikimi Stratejik karar -Güçlü ve güçlü bir şekilde gerçekleştirme altyapı yapımı, ortaklaşa estetik eğitimin yüksek kaliteli gelişimini güçlendiren yeni bir yapay zeka durumunu yaratır.

Chaoyang bölgesindeki Taiyangliu Merkez İlköğretim Okulu, Pekin orijinal drama festivalinin performansını getirdi, kuvvetli bir canlılık gösterdi ve katılımcıların alkışlarını ve tanınmasını sağladı.

Yuvarlak masa forumu, Çin Eğitim Geliştirme Stratejisi Derneği Akademik Komitesi Direktör Yardımcısı Xia Qiurong ve Pekin Eğitim Enstitüsü Chaoyang Şubesi Dekan Yardımcısı tarafından yönetildi.Ulusal Koleji Estetik Eğitim Eğitim Bakanlığı Başkanı Eğitim Bakanlığı, Çin Eğitim Geliştirme Stratejisi Derneği Sanat Eğitim Uzmanlık Komitesi Başkanı ve Güzel Sanatlar Merkezi Akademisi Parti Komitesi Gao Hong vurgulandı Güçlü bir ülkeye eğitim stratejisi, yeni çağda yeni bir kültürel misyon ve üç önemli ulusal stratejik geçmiş, sanat eğitimi estetik okuryazarlığı geliştirmeye, asil bir kalp oluşturmaya odaklanmalıdır. ve inovasyon ve yaratılışın dört boyutunu teşvik ediyor.Çin Sosyal Bilimler Akademisi Daimi Komitesi üyesi Zhang Shuhui, Müdür Yardımcısı, Dijital Uygarlık ve Akıllı Karar Yapma Laboratuvarları ve Pekin Üniversitesi Gazetecilik ve Kültür İletişim Araştırmaları Derneği Başkanı deneyimini ve içgörülerini paylaştı Kolejlerde ve üniversitelerde estetik eğitimin uygulanması, kolej eğitimcilerinin aynı zamanda iyi bir iş çıkarması gerektiğine işaret ederek, estetik eğitim çalışması güzelliği eğitiyor ve estetik eğitim ve ahlaki organik kombinasyonunu güçlendirmek gerekir. Eğitim ve etraflarında pozitif enerji olan kültürel kaynakların edebi başarılara dönüşümünü teşvik etmek.Çin Eğitim Geliştirme Stratejisi Derneği Akademik Komite Üyesi, Sanat Eğitim Uzmanlık Komitesi Başkan Yardımcısı, Akademik Komite Direktörü ve Pekin Normal Üniversitesi Sanat ve Medya Okulu’nun ikinci düzey profesörü ve blog direktörü işaret etti Estetik eğitim ile öğretmenler estetik eğitim öğretmenleri olabilir. ve nihayet ahlaki eğiten insanları gerçekleştirin.Çinli Filmistler Derneği’nin bir üyesi olan Li Xiong, dönüşüm deneyimini polisten aktöre yönetmene paylaştı ve iyi bir film ve televizyon çalışmasının veya sanat çalışmalarının bir kişinin hayatını değiştirebileceğini belirtti.Çin Drama Derneği’nin senaristi, yönetmeni, aktörü ve yazarı Huang Weina, sınıfta film ve televizyon eğitimi yolunun dört adım içerdiğini belirtti: bir sonraki tohum. sanat.Pekin Yangliu Eğitim Grubu Parti Komitesi Sekreteri, Kıdemli Öğretmen, Özel Başkan ve Özel Öğretmen Zhong Yali, okulun drama eğitiminin uygulamasını ve kavramını ve drama faaliyetleri yoluyla bir yaşam büyümesi topluluğunun nasıl oluşturulacağı paylaştı Öğrencilerin, öğretmenlerin ve ailelerin ortak gelişimini teşvik etmek.Pekin Bayi Okulu Yuquan Orta Okulu genel başkanı Jiang Shan, eğitim uygulamasını paylaştı ve okulun Yili Okulu, eğitim ve eğitim eğitim kavramlarının eğitildiğine dikkat çekti.

Daha sonra Çin Eğitim Geliştirme Stratejisi Derneği Sanat Eğitim Uzmanı Komitesi İcra Direktörü, Akademik Komite Direktörü, Çin Eğitim Enstitüsü ve Çin Eğitim ve Bilimler Akademisi Standartları Wang Rui ve Akademik Eğitim Uzmanı Eğitim Geliştirme Stratejisi Derneği Üyesi, Çin Üniversitesi Akademik İşler Ofisi Müdür Yardımcısı, Gao Yingxiang, Yükseköğretim Enstitüsü Doçenti ve Doçent, Jian Jian, Gençlik Ligi Komitesi Sekreteri ve Doçent Pekin Mimarlık Üniversitesi, Jiang Shan, Bayi Okulu Yuquan Ortaokul İcra Başkanı, Zhang Long, Uluslararası Okul Okyanus İlköğretim Okulu Başkanı, Kıdemli Öğretmen, Çinli Özel Öğretmen, Liu Jinlan, Shenzhen Baomin İlköğretim Okulu Başkanı, Hu Hao , Shenzhen Baomin İlköğretim Okulu’nun öğretmeni, Pekin Langliu Eğitim Grubu Sekreteri, Zheng Kıdemli Öğretmen, Özel Başkan, Özel Düzey, Öğretmen Zhong Yali, Shen Yaling, Guangzhou Demiryolu Estetik Eğitim ve Araştırma Ofisi Doçenti Meslek ve Teknik Kolej, Wei Liang, Dingjunshan Film Eğitim Teknolojisi (Shenzhen) Co., Ltd. ve Fayu Technology (Pekin) Co., Ltd. Genel Müdür Yardımcısı Zhao Laotao, inovasyon modelleri ve yapay zeka uygulaması Genel Müdür Yardımcısı Zhao Laotao Estetik eğitimde yapay zekanın uygulanması açılış konuşması, vaka paylaşımı ve sonuçlar gösterimi verdi.

Son olarak, Çin Eğitim Geliştirme Stratejik Derneği’nin genel sekreteri Yang Xiuwen, özel komitenin çalışmalarını konuşlandırdı ve teşvik etti.Yang Xiuwen, ikinci film ve televizyon başarı çalışmalarının sergisinin, ders kitabı dramasının koleksiyonu ve performansı, söz konusu öğretmenlerin ve disiplinlerarası öğretmenlerin “Hui sınıfı” görüntülerinin her birinin Bir öğrencinin sanat bilgisini, ana teknik becerileri anladığı, belirli bir sanat seviyesine ulaşmaya çalıştığı her şekilde izin veren sanat etkinlikleri biçimi, öğrencilere sanatsal uygulamada estetik eğitime sızmaya rehberlik eder ve aynı zamanda gerçek inişini teşvik eder. Sanat Eğitimi Kursları ve Disiplin Entegrasyonu.

Back To Top