İl Eğitim Bakanlığı ve Yunnan Daily Group, medya entegrasyonunu öğretmek için stratejik bir işbirliği anlaşması imzaladı

İmza töreni.Fotoğraf Yunnan Daily Reporter Hu Yanya  Yunnan Net News (Muhabirin Kendini -Jianli Gao Yimeng) 25 Nisan’da Yunnan İl Entegrasyonu ve Medya Entegrasyonu ve Eğitim Propaganda Başlık Seçimi Toplantısında Stratejik İşbirliği İşbirliği İşbirliğinin İmza Töreni Yunnan Eyalet Eğitim Bölümü’nde yapıldı.Yunnan Eyalet Eğitim Bakanlığı ve dört ana akım medya da dahil olmak üzere Yunnan Günlük Gazete Grubu, medya entegrasyonunu öğretmek için stratejik bir işbirliği anlaşması imzaladı.
Yunnan Eyalet Eğitim Bakanlığı ve dört medya da dahil olmak üzere Yunnan Günlük Gazete Grubu stratejik bir işbirliği anlaşması imzaladı.Fotoğraf Yunnan Daily Reporter Hu Yanya  Anlaşmaya göre, Yunnan Eyalet Eğitim Bakanlığı, Yunnan Eğitim Geliştirme Merkezi’nin çalışmalarına odaklanarak Yunnan Günlük Gazete Grubu ile uzun vadeli bir stratejik ortaklık kuracak ve “Yüksek kaliteli için üç yıllık eylem planına odaklanacak Yunnan Eyaletinde Eğitim (2023-2025) “. Yunnan Daily Gazete Grubu’nun tüm medya iletişim matrisi aracılığıyla Eğitim Sistemi Haberlerinin ve Kamuoyu Çalışmalarının Temel İtirazı, Başlıca Temalar ve CO -Planning’i seçin ve çeşitli kaynakları kullanın ve Yunnan eğitiminin iyi sesi daha derinlemesine yayılacak şekilde Yunnan eğitim reformu ve gelişiminin ana temasını teşvik etmek için kanallar.Uzun vadeli işbirliği, tamamlayıcı avantajlar, kaynakların entegrasyonu, işbirliği ve yeniliğin entegrasyonu ve gelişimi teşvik eden iki taraf, okul öncesi eğitim, temel eğitim, meslek eğitimi ve yüksek öğrenim alanlarında haber ve rehberlik gerçekleştirecektir. Faaliyetlerin işbirliği ve tanıtımı.Buna ek olarak, iki taraf, ideolojik ve siyasi eğitim markalarının inşasında, içerik bağlantı planlaması, medya yeteneklerinin eğitimi ve yüksek kaliteli teşvik etmek için güçlü ve pozitif enerji toplamak için çevrimiçi kamuoyu imhası gerçekleştirecek. Yunnan eğitimi.  
Yunnan Eyalet Eğitim Bakanlığı Direktörü, Parti Grubu Sekreteri ve İl Partisi Komitesi Eğitim Çalışma Komitesi Sekreter Yardımcısı Wang Yunyi, bu kez dört medya birimiyle stratejik bir işbirliği anlaşması imzaladığını söyledi. Eğitim ve medya.Bu işbirliği sayesinde, sinerji mekanizmasının inşasını güçlendireceğiz, olumlu tanıtım ve rehberlik güçlendirecek ve konum inşaatı açısından kamuoyu yanıtını güçlendireceğiz, ‘1+1> 2 ‘ve eğitim ve medya arasında işbirliği için bir model yaratın.
Tören sahnesi.Fotoğraf Yunnan Daily Reporter Hu Yanya  Xinhua Haber Ajansı Yunnan Şubesi, Guangming Daily Yunnan Gazeteci İstasyonu, Yunnan Günlük Gazete Grubu, Yunnan Radyo ve Televizyon İstasyonu Eğitim ve Propaganda Çalışma Borsaları, Canlı Uygulamalar ve Dokunma Teats, Ana Akım Pozitif Olumlu Uygulamalar. Kamuoyu etkili ve etkili bir şekilde tanıtım ve rehberlik gerçekleştirdi ve Yunnan eğitim reformu ve gelişiminin en güçlü sesini birlikte oynadı ve Yunnan’ın yüksek kaliteli gelişimine yardımcı olmak için yüksek kaliteli bir tanıtım yaptı.  
İmza töreninden sonra, İl Partisi Komitesi Eğitim Komitesi ve İl Eğitim Bakanlığı’nın ilgili departmanlarından sorumlu bir eğitim propaganda konusu planlama toplantısı yapıldı. Yunnan Daily Gazete Grubu’nun ilgili departmanlarından ve Yunnan radyo ve televizyon istasyonunun ilgili bölümlerinden sorumlu, eğitim ve propaganda seçimi ve planlama konularını derinden tartıştı ve değiştirdi.
Rapor/Geribildirim
Back To Top