Mingyue Adası: Centennial Scenic Area Moda Break Dairesi

  24 metre ve 18 metre genişliğinde Mingyue Adası kemeri adada ikonik bir bina.

  Doğal bölgede yeni moda yumruk noktaları.  

  Heilongjiang Daily, 20 Haziran Haberleri Nenjiang Nehri güneyinde, Qiqihar şehrinin kuzeybatı kesiminden akan Daxing’an Ridge’deki Yiller Hilli Dağı’nın ortasından sonuna kadar, Jiangxin Adası’nı kollarına sıkıca kucakladı.Bu Jiangxin Adası, “Nen River Pearl” ve “Hecheng Taohuayuan” üne sahip Mingyue Adasıdır.Erişilemez doğal adalardan, şehrin kültürel seyahat kartvizitine kadar Mingyue Island Scenic bölgesi, yaklaşık bir asırdır yolculuğa çıktı ve güzel doğal manzarası ve eşsiz mimari tarzı ile turistler tarafından seviliyor.

  Son yıllarda, doğal noktanın temel rekabet gücünü artırmak için Mingyue Island Scenic bölgesi, kaynakları canlandırarak, çevreyi iyileştirerek ve kaliteyi yükselterek ve turizm formatının düzenini sürekli olarak zenginleştirerek turizm formatı düzenini sürekli olarak zenginleştirdi, genişletildi. Doğal bölgenin endüstriyel zinciri, turistlerin çeşitlendirilmiş ihtiyaçlarını karşılıyor ve eski doğal noktaların canlılık ve canlılığın canlılığını gençleştirmesine izin veriyor.

  Bu yıl 1 Haziran’da Mingyue Island Scenic bölgesi, Huanyan yükseltildikten sonra sevinçle piyasaya sürüldü.Dragon Boat Festivali sırasında, check -in için adaya yaklaşık 30.000 turist geldi.

  Mingyue Adası’nı tekrar görmek, anıları çağrıştırıyor

  O zaman Mingyue oradaydı ve Zeng Zeng Yunyun geri döndü.Belki de, birkaç nesil hecheng halkının kalbinde Mingyue Adası var.Bu adada, Jiangfeng tarafından uçurulan kaygısız çocukluk, tutkulu gençlik ve romantik zaman var!

  Hecheng insanların Mingyue Adası için hisleri var.Kısa bir video platformunda, Hecheng’in medya kişisi Li Hongguo, Güney Çin Denizi’ndeki Qihar halkının “anılarını öldüren” anılarını uyandıran Mingyue Adası treninin ve kruvaziyer gemisinin eski fotoğraflarını çıkardı.IP adresi yabancı bir hecheng’de görüntüleniyor Youzi sahneye dokundu: “O yıl adaya dikilen küçük ağaçları bilmiyorum, uzun mu?”

  Bu yıl 1 Haziran’da, Qiqihar kalitesinin yükseltilmesinden sonra Mingyue Adası, Qiqihar’ın özel anısı gibiydi.11 yaşındaki Mingyue Island treni tekrar yenilendiğinde ve Zhao Yang küçük trende otururken ve tanıdık memnuniyet onu anında çocukluğuna geri çekti.

  ”Kalbim Mingyue, Mingyue kalbimde parlıyor.”

  Mingyue Island Scenic bölgesinde yaklaşık bir asırlık bir geçmişi vardır.1925’te adada “Wanshou Tapınağı” adı verilen dört tapınak inşa edildi.1981’de Qiqihar şehir hükümeti, şimdi Mingyue Adası Scenic bölgesi olan Wanshou Tapınağı’nda yeni bir turistik doğal nokta açmaya karar verdi.

  Bazı uzmanlar bir zamanlar Qiqihar’ın tüm toplumun Mingyue Adası’nı inşa etme gücünü harekete geçirdiği bir makale yazdı: “Şehirdeki birkaç Çinli ve düz işletme ve il doğrudan işletmeleri dışarıda ve katkıda bulunuyor. Projeyi Daqing ve diğer yerlere sözleşme imzalamak için her yıl Mingyue Adası için bazı inşaat fonları topladı. “

  Qiqihar’ın birliği, özveri ruhu ve memleketlerine olan sonsuz sevgisi, Mingyue Adası doğal alanının geliştirilmesine ve inşasına yansır.

  1984’te Heilongjiang eyaletinin valisi Chen Lei, adaya geldi ve adadaki güzel doğal manzara tarafından çekildi. ve Harbin Sun Island’ı yineledi.1980’lerde ve 1990’larda, Mingyue Island Grubu, gezisi ve akşam yemeğinin en şık boş zaman ve eğlence yöntemiydi.Qiqiharwen’de uzman olan Zhang Shousheng, gençken “Mingyue Adası barbekülerine ızgara bir tencere taşıdığını ve nehirde karaya çarpıklığa yüzdüğünü hatırladı.

  Doğal güzellik ve tarihi mirasın entegrasyonu

  Alpin akan su piyano üç, parlak ay esinti şarabı.Mingyue Adası’nın güzelliği sadece sessiz ve doğal doğal manzarasında değil, aynı zamanda eşsiz tarihsel mirası ve kültürel değerinde de yatmaktadır.

  Haziran ayında Mingyue Adası’nda, çim ve ağaçlar yemyeşil ve yeşil çiçekler “yavaş” zamanını hatırlatan iyileştirici estetiklerle doluydu.”Qiqihar’ın böylesine büyüleyici bir yere sahip olmasını beklemiyordum. Neredeyse ‘Ha’ çıkamıyordu. Harbin vatandaşı Li Zhen “çarpıcıydı”.

  Öğlen, Mingyue Island istasyonunun önünde, Mingyue Adası istasyonunun önündeki yapraklı antik dut ağaçlarının altındaki gölgeyi kapsayan düzinelerce turist.Bu eski dut ağacının 150 yaşında ve Mingyue Adası’nın tarihsel değişikliklerine tanık oluyor.Adada birçok ilkel ekolojik tarzı koruyan birçok eski ağaç var ve 400’den fazla bitki türü var.

  Mingyue Adası sadece bitkilerin krallığı değil, aynı zamanda vahşi hayvanların cennetidir.Hayat adada birbirleriyle bakıyor ve insanlar ve hayvanlar uyum içinde.Scenic bölgesinin personeli Li Yan, adada köpekler, tavşan ve misk fareleri gibi bir düzineden fazla memeli ve Jiangou, gri vinç ve gri magpies gibi kuşlar olduğunu tanıttı.”Son birkaç yılda, göçmen kuş göç mevsimi, adada beyaz vinçler, beyaz başlı vinçler ve beyaz yastık vinçleri var. Son zamanlarda adada ateşli kırmızının tilkileri ortaya çıktı.”

  Mingyue Adası’nda yürümek, doğal manzaraların ve insan manzaralarının ikilerine daldırılabilir.Ağır tarihsel duyu ve eşsiz cazibe, kuzey manzarasının kaba ve cesur ve zarif olan, Jiangnan Bahçesi’nin güzel ve zarif olan, burada harman ve heyecanlı antik binalar.

  Mingyue Island Scenic bölgesi geliştirildiğinde, adadaki Wan Shan tapınağı harap oldu.1982 ve 1983’te Güney profesyonel ekibi tapınağı onarmaya davet edildi.Yeni bir Wan Shan tapınağı, antika ve antik rengi düzeltin.Daha sonra, adaya basit ve zarif bir mimari tarzı koruyan bazı binalar, platformlar, pavyonlar ve pavyonlar inşa edildi.

  Mingyue Adası’nın merkezinde yer alan Heilongjiang General Konağı, turistler için zorunluluk noktalarından biridir.Heilongjiang’ın genel evi, 300 yıldan fazla bir geçmişe sahiptir. .Şu anda, doğal alan Heilongjiang General Konağı’nın kalıntılarını gündemde getirdi.

  Mingyue şiir ve gizemi temsil eder.1980’lerde ve 1990’larda, Mingyue Adası Şiir Derneği’nin toplanması Çin’deki Mingyue Adası’nın popülaritesini büyük ölçüde artırdı.İlimizin yazarı Jia Hongtu, Mingyue Island Şiir Derneği’ne övgüde bulundu: “Yerel kültürü tanıtın, bir grup genç şairi destekleyin ve tüm Heilongjiang şiir yaratmayı geliştirdi.”

  Eski doğal alan moda mırıltısı Süper Edebiyat Tugayı IP Oluşturun

  Lang Lang Mingyue Gecesi, şarkı Hansheng’i hareket ettirdi.Ulaşılamayan Desert Adası’ndan kentsel kültürel turizmin yeni kartvizitine kadar, Mingyue Adası doğal bölgesinin gelişimi ve değişiklikleri, Hecheng halkının kültürel turizm endüstrisinin güçlü gelişimini teşvik etmek için yoğunlaşmasının bir mikro kozmosudur.

  ”Rıhtıma vardığımda Mingyue Adası’nın değiştiğini hissettim.” ve Mingyue Adası’nın yükseltilmesi.

  Mingyue Island Turizm Geliştirme Co., Ltd. Pazarlama Bakanı, 19 yıldır doğal bölgede çalıştı ve doğal bölgenin gelişimine tanık oldu.”Ben gençken, ada tüm Tules Yolu’ydu. 2005 yılında işe katıldıktan sonra, ada büyük bir uluslararası konferans merkezi inşa etti ve altyapı iyileştirilmeye devam etti. 2006’da Ulusal 4A’ya terfi etti – Seviye doğal nokta, daha fazla eğlence öğesi.

  Derin girişe göre, 6. Heilongjiang Eyalet Endüstrisi Geliştirme Konferansı’nı karşılamak için, doğal alan bir kez daha altyapının iyileştirilmesinden ve ekolojik ortamın iyileştirilmesinden kaynaklandık. Gerçek duyguların ve yaratıcılığın “evcil hayvanları”.

  Muhabir, adada yaratılan 100 dönümlük parlak ay çiçekleri, Songliu yingyue ve Yongyue koridoru gibi eşsiz manzaraların “çok yetenekli” olduğunu gördü.Özellikle 500 metrelik “Yongyue Şiir Galerisi” “moda” ile sorunsuz bir şekilde bağlantılıdır.General Heilongjiang’ın konağının “shangxin” multimedya sürükleyici alanı, Bu Kuicheng’in tarihini ve General Heilongjiang’ın yabancı istila istilasına karşı parlak bölümünü yeniden üretmek için serin teknoloji kullanıyor.

  Heilongjiang Hecheng Kültürel Turizm Yatırım Grubu Co., Ltd. Genel Müdür Yardımcısı Wang Xin, grubun 2023’te Mingyue Island Scenic bölgesini ele geçirdikten sonra, grubun yaşayan doğal noktalarda yaşamaya devam ettiğini, yeni formatları genişletmeye devam ettiğini tanıttı. Manzaralı noktaların geliştirilmesi için bir vizyon planı.

  ”Bu yılın ‘Irgnica’ yanıyor ve Qiqiharwen’in gezginlerinin büyük güven ve motivasyonu, Mingyue Island Scenic bölgesinin kültürel avantajları ve konum avantajlarını tam olarak kullanacağını söyledi. Seyahat çekimi yoluyla, çeşitlendirilmiş bir tüketici sahnesi oluşturmak için giyinme şeklinde seyahat çekimi yoluyla işaret edin.”Çiçek Ateş Müziği Festivali” ni şarkı söylemek, yaz aylarında en yakıcı noktayı patlatır.Aynı zamanda, 30.000 metrekarelik kamp üssüne dayanarak, barbekü kültürü gibi yerel özellikler aracılığıyla Hecheng’in “gece ekonomisine” başka bir ateş daha ekler.Yerli başlık kültürel turizm şirketleri ile güçlü işbirliği ile, doğal noktayı benzersiz bir kültürel turizm süper IP’ye dönüştürmeye çalışacağız.

Back To Top